Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

64

Pàgines vistes

91

Dades d'ahir

Visitants

72

Pàgines vistes

114

Setmana passada

Visitants

600

Pàgines vistes

1147

TOTAL des de 2009

Visitants

714746

Pàgines vistes

1303279

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

02 de desembre al 08 de desembre

FUTBOL SALA

JUVENIL FD  

 

1

Arrels A

8

FUTSAL INLINGUA MATARÓ,A

 

Últimes Notícies

JUVENIL A CONTRA EL FC BARCELONA!!!

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 23 de Novembre de 2019

Avui hem fet història una vegada més al jugar en el cim del futbol sala Català contra el FC BARCELONA. Molts deien dies abans del partit que ens guanyarien i jo els contestava "O NO". El que estan fent aquests nois és sortir a la pista cada setmana amb la moral alta, una gran dosis d'amor propi i sobre tot ORGULL DE SER ARRELS. Ens poden guanyar perquè siguin millors per les qualitats individuals per les que han destacat i han estat fitxat, però no ens guanyaran per baixar els braços davant d'un potent rival. Lluitem fins l'últim segon i la grada, aquesta massa social que no deixen d'animar als nostres equips i els més petits quan siguin més grans diran: EL MEU CLUB HA JUGAT CONTRA EL BARÇA I ELS GRANS EQUIPS DE CATALUNYA. Hem perdut el partit però hem viscut unes sensacions i experiències que quedaran a la memòria dels nostres jugadors i cos tècnic.
Aquest partit val tres punts com qualsevol altre i nosaltres continuem entrenant al màxim i sortint cada partit a lluitar per aconseguir els tres punts.
El que estem vivint a la nostra Associació NO ÉS PAS UN SOMNI, ÉS UNA REALITAT. Un club modest en pressupost i amb la majoria de jugadors de la nostra cantera és senyal que s'estan fent les coses bé. Jo no pensava que jugaríem en pavelló, i estem jugant i que som un referent en el futbol sala català on es miren altres associacions pensant que amb constància i treball es pot arribar lluny.
El que ens mou cada dia és utilitzar les bones vibracions del PASSAT com a trempolí per aconseguir un millor FUTUR. Ja que si ens quedem pensant en el PRESENT, aquest ja és PASSAT!!!
FELICITATS I GRÀCIES A LA GRAN FAMÍLIA ARRELS PER OMPLIR LES GRADES DE BON PASTOR!!!

Video partit AE FS Arrels Vs Barça

Llegir més notícies

 

S'ACOSTA NADAL I... CASAL DEL NADAL'2019!!!

ASSOCIACIÓ

Divendres, 22 de Novembre de 2019

Com cada any al acostar-se NADAL les famílies ja ens pregunteu si farem CASAL per poder organitzar-vos els dies de vacances escolars si no coincideixen amb les vostres.
La nostra ASSOCIACIÓ te un dels objectius prioritari que és AJUDAR-VOS A CONCILIAR VIDA LABORAL I FAMILIAR i per 12ª vegada oferim el CASAL DE NADAL PER INFANTIL i CASAL ESPORTIU PER PRIMÀRIA. Si hi ha un mínim de 20 nens que es quedin a menjar s'oferirà el servei de càtering i si son menys han de portar la carmanyola i aquí escalfarem el menjar.
INFANTIL faran un munt d'activitats lúdiques, cançons, balls, pintar, veure pel·lícules, jocs,...
PRIMÀRIA faran activitats esportives, jocs tradicionals, pel·lícules, cançons i balls, etc.
Si treballeu o necessiteu que ens quedem alguns dies als vostres fills i filles, cliqueu a la pestanya CASAL i descarregueu el formulari per omplir i fer-nos arribar el més aviat possible.
US ESPEREM AL NADAL!!!

Llegir més notícies

 

LA CAVALCADA DE REIS DEL BARRI NECESSITA DEL TEU AJUT!!! FES-TE VOLUNTÀRI!!!

ASSOCIACIÓ

Dimecres, 20 de Novembre de 2019

Ja estem organitzant la CAVALCADA DE REIS DEL NOSTRE BARRI i volem continuar millorant per fer una digna cavalcada per goig i il·lusió dels més petits i l'orgull dels grans.
SI VOLS FORMAR PART DE LA NOSTRA COMPARSA acompanyant a la teva família i gaudint amb els companys i companyes dels teus fills i filles, VINE A FER LA INSCRIPCIÓ AL NOSTRE DESPATX.
SI ETS MAJOR DE 18 ANYS I VOLS AJUDAR A L'ORGANITZACIÓ guarnint els camions, servei d'ordre, etc. POSSAT EN CONTACTE AMB LA COMISSIÓ ORGANITZADORA.
US ESPEREM!!! AMB TU SEREM UNA GRAN FAMÍLIA!!!

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com