Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Alfil.be Pº Maragall 251

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

75

Pàgines vistes

155

Dades d'ahir

Visitants

130

Pàgines vistes

227

Setmana passada

Visitants

679

Pàgines vistes

1000

TOTAL des de 2009

Visitants

672704

Pàgines vistes

1233650

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

08 d'octubre al 14 d'octubre

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

ELS NOSTRES EQUIPS FEDERATS JA PORTEN VARIES JORNADES DE COMPETICIÓ I ELS ESCOLARS COMENCEN AQUESTA SETMANA!!!

FUTBOL SALA

Dilluns, 15 d'Octubre de 2018

El nostre primer equip sènior A i l'infantil A van començar la temporada el 22/23 de setembre, la resta d'equips federats van començar el 6 /7 d'octubre i el proper divendres 19 i dissabte 20 començaran la resta d'equips de la nostra Associació. En total tenim inscrit 25 equips a les lligues de l'amistat, escolar i federada, masculins i femenins.
Desitgem que aquesta temporada sigui molt positiva per a tots els nostres esportistes i familiars. Per part de la junta directiva, cos tècnic i delegats estem plens de bones vibracions per aconseguir el millor de cadascú dels nostres nois i noies.

Llegir més notícies

 

MOLTA PARTICIPACIÓ A LA MATINAL FESTES DEL CONGRÉS DE FUTBOL SALA I PATINATGE!!!

ASSOCIACIÓ

Dilluns, 08 d'Octubre de 2018

Un any més i ja son QUINZE en els que la nostra ASSOCIACIÓ ESPORTIVA FUTBOL SALA ARRELS, organitza una matinal de partits des de les 9 del matí fins a les 14:15 hores al pati de l'Escola Arrels amb molts jugadors i jugadores que van gaudir del futbol sala al nostre Barri del Congrés i que la Comissió de Festes ofereix una invitació als participants al finalitzar el seu partit.
A la nostra pista 2 al tennis Meridiana, els nois i noies amants del patinatge artístic van poder gaudir sobre rodes d'un matí amb bona temperatura i un ambient festiu que feia goig veure que les famílies ja tenen ganes de començar la temporada.

Llegir més notícies

 

MARXEM A AMPOSTA A FER LA TRADICIONAL PRETEMPORADA!!!

FUTBOL SALA

Dimecres, 26 de Setembre de 2018

El proper cap de setmana, dissabte 29 i diumenge 30 de setembre uns 128 jugadors, jugadores, entrenadors i delegats marxarem a Amposta a fer uns entrenaments intensius durant dos dies en unes magnífiques instal•lacions. Treballarem físic, tècnic i tàctic a més a més amb les nostres activitats busquem la cohesió d'equip al menjar i dormir junts, treballar els objectius que cada equip es proposin, etc. Fa 26 anys que un grup de delegats amb l'entrenador Toni castro van marxar a Sta. Maria de Palautordera amb moltes ganes de fer una pretemporada com els grans equips feien. Era un dissabte 24 i un diumenge 25 d'octubre de 1993 i cada temporada fem aquesta activitat i la valorem tots tant positiva que no pot faltar en el nostre calendari anual. Ara fa 10 temporades que hem canviat el lloc i hem afegit un plus de qualitat.

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com