Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

2

Pàgines vistes

2

Dades d'ahir

Visitants

63

Pàgines vistes

67

Setmana passada

Visitants

767

Pàgines vistes

1104

TOTAL des de 2009

Visitants

771928

Pàgines vistes

1388368

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

02 de d'agost al 08 de d'agost

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

SEGONA SETMANA DEL CASAL AMB MOLTES EXPERIÈNCIES POSITIVES!!!

ASSOCIACIÓ

Divendres, 09 de De Juliol de 2021

Aquesta segona setmana del casal al Timbaler del Bruc ha estat super divertit amb els tallers que van portar a casa els treballs fets, les estones de piscina, jocs esport i moltes coses més amb les limitacions que tenim aquest anys amb les obres de cuina nova, bestidors, etc. També li hem donat la samarreta del casal.
El CASAL D'ESTIU PER INFANTIL A L'ARRELS ha fet que els infants gaudeixin amb els tallers fets i treballs que s'han emportat a casa, estona diària de piscina, jocs al pati i excursió al BOTING BADALONA.
El CASAL ESPORTIU MULTIESPORT han anat un dia a la piscina de Can Dragó, tallers, tastets de diferents esports, jocs d'aigua i piscina diària. L'excursió a la Platja de Castelldefells on van continuar fent esport a l'aigua i a la sorra.
El CASAL DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA ha anat molt bé amb molts grups de nois i noies que volen millorar la seva tècnica individual, partits, piscina al pati, jocs d'aigua i la sortida a la platja de Castelldefells.
El CASAL DE TECNIFICACIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC han treballat força les diferents figures que posteriorment combinaven en el ball cooreografic que preparaven per el divendres mostrar-lo a tots els participoants del nostre casal que els va agradar molt. També estones de jocs d'aigua, piscina, taller del patí que va quedar bé al igual que la resta de treballs que fan cada grup. I també van anar a la platja de Castelldefells.

Llegir més notícies

 

HEM COMENÇAT EL NOSTRE CASAL ESPORTIU I CASAL D'ESTIU AMB UNA ALTA PARTICIPACIÓ!!!

ASSOCIACIÓ

Dimarts, 29 de De Juny de 2021

Ahir es va començar el nostre CASAL ESPORTIU per a primària i ESO en las diferents modalitats de TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA i PATINATGE ARTÍSTIC i MULTIESPORT on toquen diferents esports. Divendres marxaran a gaudir d'un dia de diversió i emocions al PARC D'ATRACIONS DEL TIBIDABO.
Els més petits d'infantil tenen el seu CASAL D'ESTIU amb moltes estones de piscina, jocs d'aigua, tallers sobre les emocions i demà dijous van a la visita de la GRANJA AVENTURA PARK per estar en contacte ambs els animals, cuidar-los i gaudir en plena natura.
Segueix-nos en INSTAGRAM!!!

Llegir més notícies

 

OBERTA LA INSCRIPCIÓ D'ACTIVITATS ESPORTIVES D'EQUIP PROPERA TEMPORADA 2021-2022

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 05 de De Juny de 2021

El proper 16 de juny des de l'Escola us convocaran a una reunió informativa online per presentar les EXTRAESCOLARS DE L'ESCOLA ARRELS proper curs.
Des de la nostra Associació i degut a un ritme diferent de funcionament de les nostres activitats esportives d'equip obrim les inscripcions de FUTBOL SALA, PATINATGE ARTÍSTIC, GIMNÀSTICA RÍTMICA, HANDBOL I VOLEI ja que hem de organitzar els equips, previa prova per veure quí estarà a la competició escolar o a la federat i planificar noves incorporacions.
Recordeu que nosaltres sempre utilitzem el criteri de veure en quin equip tindrà més minuts cada jugador per seguir millorant. Sempre fem els equips per una temporada i al finalitzar aquesta valorem l'evolució del jugador/a i decidim.
Recordeu que per renovar la plaça teniu de plaç fins el divendres 11 de juny i a partir del dissabte 12 s'obre a les noves incorporacions que vindran a provar abans de decxidir a quin equip pot anar.


Inscripcions Activitats esportives

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com