Xarxa Social

Amb el suport

Entitat homologada

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

27

Pàgines vistes

32

Dades d'ahir

Visitants

63

Pàgines vistes

75

Setmana passada

Visitants

828

Pàgines vistes

988

TOTAL des de 2009

Visitants

801568

Pàgines vistes

1445929

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

08 de d'agost al 14 de d'agost

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

MARXEM A CARREGAR PILES PER COMEN?AR LA NOVA TEMPORADA AMB MOLTES NOVETAS!!!

ASSOCIACIÓ

Diumenge, 31 de De Juliol de 2022

Aquesta ha estat una temporada amb bons resultats a nivell esportiu amb tres ascensos a primera divisio a les categories d'alevi, infantil i cadet de futbol sala, el premi compta fins a tres a l'esportivitat als nostres grups de patinatge artistic, el nostre equip de voleibol va arribar fins a semifinals a la competicio del Ceeb.
Tots els nostres esportistes han donat molt d'ells, pero esperem que la propera temporada aconseguim que puguin donar el 100 % per satisfaccio personal de cadascu i cadascuna, del nostre cos tecnic i dels seguidors.
Les inscripcions per les activitats esportives van a bon ritme, encara queden places en alguns equips per tancar les plantilles i grups de patinatge, ritmica i voleibol. Comptarem amb la incorporacio de nous entrenadors que arriben amb moltes ganes de treballar i donar els millors resultats per la nostra aficio.
Referent al casal d'estiu, hem de dir que han funcionat les cinc setmanes forca be, amb molta participacio i alt grau de satisfaccio de les families a les enquestes de valoracio. Mil gracies per continuar confiant en nosaltres i tindrem en compte les propostes de millora que ens heu fet arribar.
Estem preparant amb moltes ganes, il.lusio i professionalitat la nostra aposta del nostre nou projecte d'extraescolars culturals, de lleure i esportives a les escoles: ARRELS, CAMI i CONGRES-INDIANS.
Recordeu que del 29 d'agost al 2 de setembre tambe tindrem la 6a setmana del casal en horari de 9 a 14, de 9 a 15 amb dinar i de 9 a 17 hores. Tambe oferim l'acollida matinal de 8 a 9 hores. Si necessiteu que el vostre fill/a vingui i encara no heu fet la inscripcio entreu al nostre formulari https://forms.gle/xmPHy9dmV54bcSCL9
No oblideu de fer les inscripcions per les extraescolars del proper curs, que el dia 12 de setembre les iniciem.
Sempre al vostre servei, perque on hi hagi un problema de conciliacio familiar i laboral, nosaltres us donem la solucio!!!
BONES VACANCES!!!

Llegir més notícies

 

INSCRIPCIONS ACTIVITATS AE FS ARRELS TEMPORADA/CURS 2022-2023

ASSOCIACIÓ

Dilluns, 04 de De Juliol de 2022

Les activitats extraescolars que oferim des de l'Escola Arrels per a tots els alumnes de l'escola, barri, ciutat que vulguin venir a realitzar aquestes activitats realitzades amb valors i continuar aprenent jugant.
Les tenim classificades en tres grups: ESPORTIVES, CULTURALS i de LLEURE.

ESPORTIVES:
Psicomotricitat i jocs
Multiesport
Futbol Sala
Patinatge
Gimnastica ritmica
Voleibol

CULTURALS:
Escola d'idiomes: Angles
Robotica Infantil, Primaria i ESO
Teatre i dramatitzacio
Dibuix i pintura
Escacs

LLEURE
Mou-te i balla
Zumba i danses urbanes

A la pestanya d'EXTRAESCOLARS teniu tota la informacio en catala i en castella.

enllaç al formulari d'inscrpció

Llegir més notícies

 

ESPECTACULAR EL 10 FESTIVAL DE PATINATGE AE FS ARRELS!!!

ASSOCIACIÓ

Diumenge, 19 de De Juny de 2022

Dissabte 18 de juny quedara? a la memoria de molts dels centenars de persones que vam estar al Pavello de Bon Pastor presenciant l'espectacle del nostre 10 FESTIVAL DE PATINATGE ARTISTIC. S'havia preparat amb molta il?lusion les diferents coreografies, marxa inicial i marxa final. Les families han preparat els decorats molt bonics sobre diferents paisos del mon (Fran?a, Hawaii, Japon, Arabia i Brasil). Tambe hem tingut la presencia de dos grups de patinatge Immaculada Comcepci? que ens van mostrar el seu treball.
A mes a mes de l'actuaci? de tots els nostres grups des de P-4 fins bAtxillerats i universitat en diferents moments, la sorpresa era l'actuaci? de les nostres 4 entrenadores (Alba, Rocio, Julia i Carlotta que van fer una actuaccio magistral on van deixar a tot el public amb la boca oberta de les coses que estaven veient.

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com