Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

13

Pàgines vistes

14

Dades d'ahir

Visitants

49

Pàgines vistes

112

Setmana passada

Visitants

366

Pàgines vistes

693

TOTAL des de 2009

Visitants

777458

Pàgines vistes

1396950

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

18 de d'octubre al 24 de d'octubre

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

EL PATINATGE ARTISTIC AE FS ARRELS CONTINUA CREIXENT I MAI HAVIEN TINGUT TANTES PATINADORES.

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 16 de D'octubre de 2021

El proper dimarts 19 d'octubre a les 18:30 hores, on line, tindrem la reunió d'inici de curs de patinatge dels grups de P-4, P-5, 1r i 2n de primària per informar a totes les famílies el funcionament, normativa i diferents nivells de competició després de dues temporades amb una difícil competició per la pandèmia, enguany i segons es va decidir a la Assemblea del Consell de l'esport Escolar de Barcelona, es realitzaran totes les proves de pas de nivell, interescolar, trobada, etc.
Aquesta temporada tenim 80 patinadores, més que mai, ja que el nostre recor estava en 68 esportistes. Algunes temporades hem tingut nois, però últimament només venen noies i això que tant nois com noies poden gaudir d'aquesta modalitat esportiva que a Catalunya tenim molts practicants i molt premis a nivell nacional i internacional.
El patinatge és elegància, creativitat, equilibri, coordinació moviments i música, posada en escena i plasticitat!!!

Llegir més notícies

 

JA TENIM EL PRIMER EQUIP DE VOLEIBOL DE LA NOSTRA ASSOCIACIÓ!!!

ASSOCIACIÓ

Dijous, 14 de D'octubre de 2021

Avui dijous s'ha fet realitat el somni de tenir el nostre primer equip de VOLEIBOL, una modalitat esportiva molt complerta en la que nois i noies de 5è de primària a 2n d'ESO entrenen els dimarts i dijous de 18 a 19 hores sota les ordres del Josep.
En un principi va ser el Futbol Sala, després va venir el Patinatge, anys més tard la Gimnàstica Rítmica i ara el Voleibol que esperem que tinguin tanta acceptació com les altres disciplines. Volem fer les coses el millor que sabem i que aquests nois i noies que comencen amb molta il·lusió i ganes d'aprendre, evolucionin i millorin en la tècnica d'aquest esport.
Encara queda alguna plaça!!!
Ànim nois i noies que esteu fent història a la nostra Associació!!!

Llegir més notícies

 

AQUESTA SETMANA COMENCEN A COMPETIR TOTS ELS NOSTRES EQUIPS FEDERATS DE FUTBOL SALA MASCULÍ I FEMENÍ!!!

ASSOCIACIÓ

Dimarts, 12 de D'octubre de 2021

Els nostres equips federats comencen les seves competicions després d'unes setmanes d'entrenaments de pretemporada a la que per segona vegada no hem pogut fer la desitjada Concentració a Amposta. Esperem la propera pretemporada amb molta il·lusió i que puguem gaudir d'un magnífic cap de setmana ple d'activitat esportiva.
El nostre primer equip ja ha jugat dues jornades amb dues victòries i el juvenil A també porta dues jornades amb una victòria i una derrota.
Aquesta setmana s'estrenen els següents equips: SÈNIOR B, SÈNIOR C, SÈNIOR FEMENÍ, CADET A, CADET B, INFANTIL A, INFANTIL B, ALEVÍ A, ALEVÍ B i BENJAMÍ A que completa els dotze equips federats que tenim aquesta temporada. Tots ells amb unes plantilles nombroses i amb moltes ganes de donar el millor de cadascú dels membres de cada equip.
Aquesta temporada s'han incorporat 3 entrenadors que venen a sumar i continuar millorant la qualitat dels nostres entrenaments.
Molta sort, esforç, constància i ganes de donar el millor de cadascú!!!

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com