Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

8

Pàgines vistes

8

Dades d'ahir

Visitants

88

Pàgines vistes

100

Setmana passada

Visitants

582

Pàgines vistes

868

TOTAL des de 2009

Visitants

784034

Pàgines vistes

1406992

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

24 de de gener al 30 de de gener

FUTBOL SALA

JUVENIL  

 

 

Arrels A

 

PLA DE LLOBREGAT A.J. A

SèNIOR  

 

 

Arrels A

 

ALHEÑA CLUB ESPORTIU A

 

Últimes Notícies

ESTADA 2ª PASQUA DEL 3 AL 6 DE JUNY AL CÀMPING MAS SANT JOSEP!!!

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 08 de De Gener de 2022

Vols venir amb nosaltres i la teva família a passar 3 dies del 3 al 6 de juny al CÀMPING MAS SANT JOSEP A STA. CRISTINA D'ARO???
Com és tradicional a la nostra Associació des de fa més de 25 anys que coincidint amb la 2ª PASQUA, festa local a Barcelona el dilluns, marxem en família a passar uns dies fora de casa en un lloc molt maco on els fills i filles jugaran amb els companys d'equip o grup ja que és una activitat per a totes les famílies de la nostra Associació.
Recordeu que cada família teniu l'opció de triar un bungalow per a 4 persones amb dues habitacions, dos banys, cuina equipada, menjador i terrassa per 178,00 € els tres dies o un bungalow per 6 persones de tres habitacions, dos banys, cuina equipada, menjador i terrassa per 221,00 € els tres dies.
El termini per fer la inscripció finalitza el 18 de gener o fins exhaurir els bungalows que tenim bloquejats.
Fes la teva reserva ja o et quedaràs sense aquesta oportunitat de gaudir en família de tres dies abans del nostre Trofeu de Futbol Sala i Festival de Patinatge!!!

Accediu a la informació

Llegir més notícies

 

AQUEST PROPER DILLUNS TORNEM ALS ENTRENAMENTS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS!!!

ASSOCIACIÓ

Divendres, 07 de De Gener de 2022

Un cop han finalitzat les Festes de Nadal i les vacances escolars, el proper dilluns 10 tornem als entrenaments de les nostres activitats esportives de futbol sala, patinatge artístic, gimnàstica rítmica, voleibol, zumba, multiesport, piscina, mou-te i balla, anglès, robòtica i per adults català i ofimàtica al Ceip Timbaler del Bruc.
Esperem que cada cop hi hagi més esportistes vacunats i sigui les quarantenes més lleugeres per poder realitzar la nostra activitats sense gaires problemes, ja que els equips federats ja tenen aquesta setmana partits i els equips de competicions escolars i de la Lliga de l'Amistat està previst per la propera setmana.
Bona tornada a l'activitat a tothom!!!

Llegir més notícies

 

FELIÇ 2022 PLE DE SALUT I ÈXITS ESPORTIUS!!!

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 01 de De Gener de 2022

Volem començar el nou any amb els nostres desitjos de tot el millor per a cadascuna de les famílies de la nostra Associació i els seus familiars i amics.
Esperem que puguem anar millorant la situació pandèmica i que aquest llarg mal somni estigui vençut per la ciència i la convivència sigui facilitadora de poder fer una vida saludable, esportiva i amb una planificació de tantes coses que tenim per fer i compartir amb tots vosaltres.
Cuideu-vos, feu cas als experts i quan ens toqui posar-nos la vacuna anar ja que aquest virus ataca a grans i petits, pobres i rics.
FELIÇ 2022 PLE DE SALUT, PAU, AMOR I ÈXITS ESPORTIUS!!!

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com