Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

10

Pàgines vistes

10

Dades d'ahir

Visitants

95

Pàgines vistes

220

Setmana passada

Visitants

828

Pàgines vistes

1107

TOTAL des de 2009

Visitants

767892

Pàgines vistes

1382880

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

14 de de juny al 20 de de juny

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

OBERTA LA INSCRIPCIÓ D'ACTIVITATS ESPORTIVES D'EQUIP PROPERA TEMPORADA 2021-2022

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 05 de De Juny de 2021

El proper 16 de juny des de l'Escola us convocaran a una reunió informativa online per presentar les EXTRAESCOLARS DE L'ESCOLA ARRELS proper curs.
Des de la nostra Associació i degut a un ritme diferent de funcionament de les nostres activitats esportives d'equip obrim les inscripcions de FUTBOL SALA, PATINATGE ARTÍSTIC, GIMNÀSTICA RÍTMICA, HANDBOL I VOLEI ja que hem de organitzar els equips, previa prova per veure quí estarà a la competició escolar o a la federat i planificar noves incorporacions.
Recordeu que nosaltres sempre utilitzem el criteri de veure en quin equip tindrà més minuts cada jugador per seguir millorant. Sempre fem els equips per una temporada i al finalitzar aquesta valorem l'evolució del jugador/a i decidim.
Recordeu que per renovar la plaça teniu de plaç fins el divendres 11 de juny i a partir del dissabte 12 s'obre a les noves incorporacions que vindran a provar abans de decxidir a quin equip pot anar.


Inscripcions Activitats esportives

Llegir més notícies

 

CASAL AMB MOLT BONA ACOLLIDA PER LES FAMÍLIES!!!

ASSOCIACIÓ

Dilluns, 31 de De Maig de 2021

Aquest any el nostre CASAL D'ESTIU I CASAL ESPORTIU ha tingut molta demanda per les famílies. Sobresurt el CASAL ESPORTIU DE MULTIESPORT I DE FUTBOL SALA que mai havia estat tant ple. És per a nosaltres un orgull que tantes famílies hagin confiant en nosaltres i treballarem de valent per donar el millor casal a tots aquests nens i nenes que vindran a gaudir d'activitats engrescadores, lúdiques i divertides per un estiu diferent amb molta calor on tenim preparades activitats amb aigua, festa de l'escuma, piscines i moltes coses més.
Els més petits en el seu CASAL D'ESTIU amb el fil conductor de EMOCIONA'ART tindran un munt de experiències positives, tallers, jocs, balls, piscines, ... per gaudir de l'estiu mentre els papis esteu treballant.
Ja veureu com surten cada dia del casal super cansats però molt contents.
Abans de començar el casal ja us donarem més informació, menú, protocol d'entrades i sortides, etc.

Llegir més notícies

 

LES NOSTRES ACTIVITATS FINALITZARAN EL 22 DE JUNY!!!

ASSOCIACIÓ

Divendres, 28 de De Maig de 2021

Us recordem que totes les nostres activitats d'ANGLÈS, ZUMBA, GIMNÀSTICA RÍTMICA, PATINATGE I FUTBOL SALA continuarà fins el 22 de juny, últim dia de curs escolar 2020-2021. Un curs complicat però que nosaltres volem finalitzar amb bon sabor de boca.
Aquest cap de setmana proper les nostres patinadores i patinadors tenen al CAMP DEL FERRO la TROBADA per els més petits i l'INTERESCOLAR per els que ja porten varis anys de pràctica. Esperem que sigui una molt bona experiència i després per el divendres 18 de juny serà el nostre FESTIVAL DE PATINATGE a pista 2, a l'aire lliure i respectant les mesures sanitàries Covid-19. Més endavant donarem més informació.
Les nostres noies de GIMNÀSTICA RÍTMICA tindran la seva EXHIBICIÓ el dissabte 12 de juny la PAVELLÓ DE VALLDAURA on realitzaran dues intervencions, una de la pràctica del 1r quadrimestre al terra i una altra actuació amb cordes, cercles, pilotes que és el que estan fent ara.
Referent al FUTBOL SALA estem en les últimes jornades de lliga on alguns es juguen la permanència, ascens o descens de categoria. Des de aquí demanem als nostres esportistes que lluitin fins el final i donin el millor d'ells mateixos que és el millor premi que podem tenir.
Aviat ja rebreu informació per realitzar la inscripció per la propera temporada. A partir del 15 de juny es faran proves per la formació dels equips de cara a la propera temporada. Poden venir nois i noies noves i provar si els agrada la nostra manera de treballar i aquells exjugadors nostres que vulguin tornar, les portes estan obertes.

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com