Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

12

Pàgines vistes

14

Dades d'ahir

Visitants

76

Pàgines vistes

91

Setmana passada

Visitants

783

Pàgines vistes

1018

TOTAL des de 2009

Visitants

741424

Pàgines vistes

1344371

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

14 de de setembre al 20 de de setembre

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

PROPER DIMARTS A LES 19 HORES REUNIÓ INFORMATIVA ANGLÈS ESCOLA D'IDIOMES AE FS ARRELS!!!

ASSOCIACIÓ

Dijous, 17 de De Setembre de 2020

El proper dimarts 22 de setembre a les 19 hores tindrem la reunió online per presentar-vos el projecte per l'activitat extraescolar d'anglès de P-3 A 1r D'ESO amb l'empresa bekith.
Aquesta és la invitació per poder entrar a la reunió:
Reunió informativa per ZOOM
22 de setembre a les 19 h
Id de Zoom: 990 0949 7948
Contrasenya: 781807

Cal inscribir-se per tenir el control d'assistència i si ens ajudeu a fer arribar a tots els grups de l'escola des de P-3 a 1r d'ESO els inviteu, ja que dels que no tenim contacte nosaltres no li podem fer arribar la invitació. L'escola ha decidit no enviar-vos aquesta informació per els seus mitjans telemàtic.


BeKith,
l’anglès emocionant!

Llegir més notícies

 

CALENDARI D'ACTIVITATS DELS PROPERS DIES AE FS ARRELS!!!

ASSOCIACIÓ

Dimecres, 16 de De Setembre de 2020

Un cop han començat les classes des de la nostra Associació hem preparat l'inici de les nostres activitats amb molta il·lusió i tenint present el protocol sanitari de la Covid-19.
Prendrem la temperatura a l'inici de l'activitat, desinfecció de mans amb hidrogel i al finalitzar l'activitat desinfectarem el material utilitzat. Els nostres grups d'extraescolar son grups estables de tot el curs, cosa que facilita la traçabilitat.
A les nostres activitats exteriors si plou, les famílies heu de venir a buscar els vostres fills a les 17 hores, si és una activitat de 17 a 18 hores i si és una activitat després de les 18 hores, no cal que vinguin. Amb aquells alumnes que les famílies no podeu venir a buscar-los a les 17 hores ens els quedarem en un aula mantenint les distàncies.

AQUEST ÉS EL NOSTRE CALENDARI DELS PROPERS DIES:
-DIMECRES 16 DE SETEMBRE comencen els entrenaments els alumnes de P-4 i P-5 de futbol sala. Encara queden places per venir a provar demà. També comencen els nois i noies de patinatge de P-4, P-5 i 1r de primària. També queden places de patinatge!!!
Demà també comencen patinatge de en, 3r i 4t de primària i ESO. Futbol sala prealevins A i B, aleví federat, infantil B federat i sènior femení.
-DIJOUS 17 DE SETEMBRE comencen entrenaments de futbol sala 1r menudets A, 2n menuts A, 3r prebenjamins federat, 4ts benjamí escolar i benjamí federat, 6ès aleví A i aleví B, infantil federat A, cadet federat B, juvenil federat C, sènior B, cadet federat A, juvenil federat B i sènior A.
-DIVENDRES 18 DE SETEMBRE entrenen patinatge grups de P-4, P-5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è i ESO.
-DIMARTS 22 DE SETEMBRE reunió informativa empresa d'ANGLÈS a les 19 hores. (envio invitació reunió online)
-DILLUNS 28 DE SETEMBRE AL 9 D'OCTUBRE demanar ajuda Ajuntament nens de 6 a 17 anys i amb ingressos anuals nets inferiors a 9.000 € per cadascú dels membres de la unitat familiar.
- FINS 28 DE SETEMBRE PER FER INSCRIPCIONS ACTIVITATS.
-DIJOUS 1 D'OCTUBRE COMENCEN LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS que no son futbol sala o patinatge.

Llegir més notícies

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES COMENCEN AQUEST PROPER DILLUNS 14 DE SETEMBRE!!! LES EXTRAESCOLARS CULTURALS COMENÇARAN A L'OCTUBRE.

ASSOCIACIÓ

Dimarts, 08 de De Setembre de 2020

Proper dilluns 14 comencem les activitats esportives de futbol sala i patinatge. La gimnàstica rítmica començarà a l'octubre al igual que l'anglès i la resta d'activitats culturals que també començaran a l'octubre a mesura que es vaguin formant els grups. Aquest curs no començarà cap grup que no tingui un nombre mínim d'alumnes.
Si encara no heu fet la inscripció, preguem ho feu el més aviat possible per poder començar les extraescolars.

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com