Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

58

Pàgines vistes

69

Dades d'ahir

Visitants

85

Pàgines vistes

155

Setmana passada

Visitants

556

Pàgines vistes

860

TOTAL des de 2009

Visitants

737055

Pàgines vistes

1338586

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

27 de de juliol al 02 de d'agost

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

LA CINQUENA SETMANA LA VEIEM DE COLOR DE ROSA!!!

ASSOCIACIÓ

Diumenge, 26 de De Juliol de 2020

Aquesta setmana la nostra festa de l'escuma per art de màgia es va tornar de color rosa. Tots els nens i nenes han gaudit d'una experiència nova al tocar l'escuma a color. A més a més de la festa de l'escuma el divendres els de primària i ESO van fer una gran gimcana on tots els participants van tenir un regal sorpresa per premiar el seu esforç. Els més petits de P-3 han fet una càmera fotogràfica on hi ha una sèrie de dibuixos pintats per ells de les diferents normes de neteja i hàbits davant de la Covid-19. Els de P-4 i P-5 també han fet uns taller molts bonics a més a més de les estones de piscina, jocs d'aigua i activitats esportives.
Els dos grups de futbol sala han continuat millorant a nivell personal amb millor control de pilota, xuts, etc.
El grup de multiesport, amb un gran entusiasme del Dani que ha fet que els participants gaudeixin amb una gran varietat de jocs, activitats de diferents esports, etc.
ANEM PER LA 6à SETMANA DE CASAL A TOPE!!!

Llegir més notícies

 

MOLTES VIVÈNCIES I RECORDS DE LA QUARTA SETMANA DE CASAL!!!

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 18 de De Juliol de 2020

Aquesta setmana que ha fet força calor hem tingut que refrescar-nos amb les piscines, jocs d'aigua, bombes d'aigua i buscar una mica l’ombra i sobre tot gorra al cap, protecció solar i bevent molta aigua per hidratar-nos.
Hem continuar amb els taller molt divertits que ahir divendres els nens i nenes de P-3, P-4 i P-5 han portat a casa per ensenyar a la família mentre que els més grans practicaven esports variats i jocs que els feien passar el temps volant. Tant contents estan que cada setmana tornen a venir encara que els pares estiguin a casa, ja que amb els amics i al cole gaudeixen molt més.

Llegir més notícies

 

FINS SEMPRE AMIC JAUME PUIG, LA TEVA FLAMA CONTINUA ENCESA AL COR DEL FUTBOL SALA ARRELS!!!

ASSOCIACIÓ

Dimarts, 14 de De Juliol de 2020

Al meu amic JAUME el conec des de fa molts anys, però la història que vull compartir ara amb tots vosaltres va començar al setembre de 1990 quan els seus fills petits XAVI I JORDI que portaven a l'esquena el número 7 i 9 van començar a entrenar a futbol sala. Durant aquesta temporada només entrenaven ja que estaven a 4t de primària i es veia com destacaven dels seus companys d'equip. A la temporada 1991-92, temporada de les Olimpíades a Barcelona, aquests nois van jugar al PREALEVÍ "A" amb els seus companys de promoció 1981, també estava el PREALEVÍ "B" amb els que tenien molt bona relació. En aquest Prealeví A vaig demanar al JAUME PUIG i ALFREDO SUESTA que fessin de delegats, mentre que al prealeví "B" estaven el NICO URBANO i el nostre recordat amic JUAN LUNARO. Tots quatre delegats feien pinya i els jugadors dels dos equips també eren una pinya. Recordo que cada vegada que jo, com entrenador, donava una instrucció o directriu, en JAUME afegia "com us està dient el Toni ..."" i donava el seu reforç, ja que entenia molt de futbol i treballàvem molt bé junts. A la temporada 1993-94 es va fer la primera CONCENTRACIÓ D'INICI DE TEMPORADA A SANTA Mª DE PALAUTORDERA a la que vam anar jugadors, entrenador, delegats i delegades i parelles dels delegats/des. Va ser especial, no per ser la primera sinó per el bon ambient i les ganes de ser l'inici de moltes concentracions més que hem fet any rere any des de 1993 fins el dia d'avui que les fem a AMPOSTA PARC. Al mes de juny em va dir que els seus fills volien anar a jugar a futbol 11 i van marxar al Santa Eulalia amb la meva pena al cor, però feliç per si podien ser figures del futbol el dia de demà. Els anys anaven passat però la nostra amistat no es va perdre i quan parlàvem es mostrava orgullós de tot el que havien aconseguit des de els nostres inicis. Des de fa dues temporades el seu net ARAN juga amb nosaltres i el seu pare JORDI fa de delegat del seu fill al igual que el seu pare ho va fer d'ell i del seu germà XAVI. Molts divendres o dissabtes quan jugava l'ARAN al pati venien els avis i el tiet Xavi a veure com lluita i gaudeix l'hereu, futbolísticament parlant.
Va arribar el mes de març i es va suspendre la temporada per culpa del maleit CORONAVIRUS que tant mal ha fet i està fent. El meu amic JAUME va ser un dels afectats i després de lluitar a l'hospital contra el COVID-19 ens va deixar a l'abril amb 67 anys. Ara des de allà dalt estaràs pendent de l'ARAN, dels seus gols i els dels seus companys. Tu aplaudiràs cada acció i nosaltres et tindrem present al nostre cor, ja que has deixat empremta.
UNA ABRAÇADA FORTA PER A TOTA LA FAMÍLIA I TU AMIC JAUME, SEGUR QUE ESTARÀS ORGULLÓS DE TOTS NOSALTRES COM NOSALTRES HO ESTEM DE TU!!!

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com