Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

51

Pàgines vistes

85

Dades d'ahir

Visitants

72

Pàgines vistes

98

Setmana passada

Visitants

537

Pàgines vistes

770

TOTAL des de 2009

Visitants

734369

Pàgines vistes

1334541

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

29 de juny al 05 de juliol

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

1ª SETMANA DEL CASAL AMB MOLTES EXPERIÈNCIES POSITIVES!!!

ASSOCIACIÓ

Divendres, 26 de Juny de 2020

Durant molts mesos hem estat preparant aquesta edició del CASAL AE FS ARRELS d'una manera diferent. Per una banda per el fet de tenir dos casal, un a la nostra Escola Arrels i l'altre al Ceip Timbaler del Bruc on durant aquest curs hem fet les activitats extraescolars amb una bona valoració de les famílies.
Hem començat amb uns grups que ens han servit per veure com portàvem a la pràctica els protocols que per la situació especial de Covid-19 comporta una sèrie de normes d'higiene i salut. Les nostres activitats al realitzar-se majoritàriament a l'exterior fan que els nostres participants gaudeixin lliurament dels jocs, esports, estones de piscina, esmorzar al pati i moltes coses més. Els nostres monitors han facilitat al màxim la participació a cada una de les activitats. Al menjador estaven guardant les distàncies del nostre protocol i menjaven amb molta gana ja que han treballat molt.
Avui han marxat amb la seva samarreta del casal, amb el record de la festa de l'escuma que han tingut i que només volien allargar-la més i més. Els nois i noies d'infantil anaven carregats de treballs que han realitzat als tallers i el seu diploma de respectar totes les normes higièniques.
La propera setmana ja tenim més grups i estem desitjant que arribi el dilluns per rebre'ls amb la nostra mascareta i el nostre gest de salutació.
ANIMA'T A PARTICIPAR AL NOSTRE CASAL ON LA DIVERSIÓ ESTÀ ASSEGURADA!!!

accés a la galeria fotogràfica de la primera setmana

Llegir més notícies

 

INSCRIPCIONS PROPERA TEMPORADA I CURS 20-21!!!

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 06 de Juny de 2020

Ja podeu fer la inscripció del vostre fill o filla per les activitats EXTRAESCOLARS ESPORTIVES com:
- FUTBOL SALA en les tres competicions lliga de l'amistat, escolar del CEEB i federats tant masculí com femení a partir de 4 anys fins a 38 anys o fins que el cos aguanti.
- PATINATGE ARTÍSTIC des de 4 anys fins a 18 anys tant masculí com femení.
- GIMNÀSTICA RÍTMICA des de 5 anys fins a 4t d'ESO masculí i femení.
- HANDBOL des de 3r de primària a 4t d'ESO masculí i femení. NOVETAT!!!
- VOLEIBOL des de 3r de primària a 4t d'ESO masculí i femení. NOVETAT!!!
- ZUMBA I DANSES URBANES on ballar i fer esport al ritme de la música és genial. NOVETAT!!!
- MULTIESPORT amb una iniciació a diferents esports.
- PSICOMOTRICITAT I JOCS on la coordinació, moviment, equilibri dels més petits serà fonamental.
- ACTIVITATS CULTURALS amb la nova ESCOLA D'IDIOMES Arrels-Bekith els vostres fills i filles aprendran anglès amb entusiasme des de P-3. Si aquests horaris no us quadren, parlem i trobem la solució d'obrir nou grup però s'ha d'omplir.
- TEATRE MUSICAL on es treballa el cant, el ball i la interpretació per finalitzar amb el muntatge d'un musical.
- ACTIVITATS MUSICALS I GUITARRA per cultivar l'oïda i millorar la sensibilitat en aquesta art.
- DIBUIX I PINTURA per volar amb la imaginació i impregnar-se d'aquesta art.
- ROBÒTICA, APPS, 3D, PROGRAMACIÓ, LEGO I,... al màxim amb les noves TECNOLOGIES.
- REFORÇ ESCOLAR per si el teu fill/a ho necessita o es queda treballant fins a l'hora de fer la seva activitat esportiva de 18 a 19 hores.
Com veieu tenim una gran diversitat d'activitats per aconseguir que els vostres fills trobin les activitats que més els agradin o necessitin, fetes per professionals de la nostra Associació on les nostres extraescolars són UNA INVERSIÓ DE FUTUR!!!
Us esperem!!!


Informació i full dínscripcions INFANTIL


Informació i full dínscripcions PRIMÀRIA


Informació i full dínscripcions ESO

Llegir més notícies

 

CAMPANYA INSCRIPCIONS CASAL D'ESTIU I CASAL ESPORTIU AE FS ARRELS!!!

ASSOCIACIÓ

Dijous, 04 de Juny de 2020

Benvolgudes famílies,
des de la nostra Associació desitgem que vosaltres i les vostres famílies estigueu bé de salut iamb ganes de continuar lluitant per la vida i per gaudir-la al màxim amb les persones que ens estimen i a les que nosaltres estimem. Els que heu perdut un esser estimat us acompanyem en el dol i us animem a tenir-los sempre presents.
Arribades aquestes dates us donem a conèixer la nostra proposta per el CASAL D'ESTIU.
Hem volgut solidaritzar-nos amb les famílies i us oferim un preu econòmic fins a les 14 hores i en els altres horaris ho hem ajustat al màxim.
També hem pensat reforçar al vostre fill/a de primària i ESO si ho considereu oportú, que dediquin cada dia una estona a fer activitats de coneixements mínims del seu curs.
Com no podem fer la reunió presencial a la biblioteca, com fem sempre, degut al confinament del Covid-19, us facilitem aquest power point amb la informació de les nostres activitats ttps://prezi.com/view/Bog8MHRrNcYxE92n1gZC/, ús agrairíem que la pengeu al WhatsApp de la classe del vostre fill/a per donar major visibilitat en aquestes circumstàncies tan especials, o els dirigiu al nostre web: ww.aefsarrels.cat; podreu fer la inscripció a través de:
la web de l'Ajuntament https://vacances.barcelona.cat/ca/estiu-a-la-teva-mida
o en el següent formulari https://cutt.ly/3yh0Lmp
Una vegada estigui feta la inscripció, la revisarem i us confirmarem que està correcta.
Recordeu que per demanar l’ajuda municipal, el termini és del 25 d'abril al 19 de maig .
També som conscients que ho hem preparat tot amb l'esperança que el 22 de juny es puguin fer amb normalitat totes les activitats, però sempre actuarem segons les directrius sanitàries de la Generalitat i l'Ajuntament. Si alguna persona hagués fet la inscripció i l'activitat no es pogués reallitzar, retornaríem tots els cèntims abonats.
Mes endavant us farem arribar informació de les activitats al setembre.
Moltes gràcies i esperant que sigui del vostre interès, restem a la vostra disposició a aefs.arrels@gmail.com o en el 647 17 74 27 en horari de 10 a 18 hores.


Apreciadas familias,
Desde nuestra Asociación deseamos que vosotros y vuestras familias estéis bien de salud y con ganas de continuar luchando por la vida, para disfrutarla al máximo con las personas que os quieren y las que vosotros queréis. Nuestro más sentido pésame y cariño para los que habéis perdido un ser querido.
Llegadas estas fechas os queremos mostrar nuestra propuesta para el CASAL DE VERANO.
Hemos querido solidarizarnos con las familias y os ofrecemos un precio económico hasta las 14 horas y en los otros horarios lo hemos ajustado al máximo.
También hemos pensado reforzar a vuestro hijo/a de primaria y ESO si lo consideráis oportuno, que dediquen cada día un rato a hacer actividades de conocimientos mínimos de su curso.
Como no podemos hacer la reunión presencial a la Biblioteca como hacemos cada año, debido al confinamiento del Covid-19, os facilitamos este power point con información de las actividades que hemos preparado https://prezi.com/view/Bog8MHRrNcYxE92n1gZC/ y que también nos agradaría que compartierais el enlace en el grupo de Watshapp de la clase para dar mayor visibilidad en estas circunstancias tan especiales, o les facilitéis nuestra web: www.aefsarrels.cat, podéis hacer la inscripción a través de:
la web de l'Ajuntament https://vacances.barcelona.cat/ca/estiu-a-la-teva-mida
o en el siguiente formulario https://cutt.ly/3yh0Lmp
Una vez esté hecha la inscripción, la revisaremos y os confirmaremos que está correcta.
Recordad que el plazo para solicitar la ayuda municipal es del 25 de abril al 19 de mayo.
También somos conscientes que lo hemos preparado todo con la esperanza de que el 22 de junio comenzaran las actividades con normalidad, pero recordad que siempre actuaremos siguiendo las directrices sanitarias que nos lleguen de la Generalitat o del Ayuntamiento. Si una vez hecha la inscripción, la actividad no se pudiera hacer, devolveríamos toda la cantidad abonada.
Próximamente os haremos llegar información de las actividades de septiembre.
Muchas gracias y esperamos que sea de vuestro interés.

Informació e inscripcions Casal Timbaler
Informació e inscripcions Activitats d’Estiu AE FS Arrels


Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com