Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

46

Pàgines vistes

66

Dades d'ahir

Visitants

81

Pàgines vistes

88

Setmana passada

Visitants

556

Pàgines vistes

860

TOTAL des de 2009

Visitants

737451

Pàgines vistes

1339128

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

03 de d'agost al 09 de d'agost

FUTBOL SALA

Jornada de descans

 

Últimes Notícies

LO QUE BIEN COMIENZA, MEJOR ACABA!!!

ASSOCIACIÓ

Divendres, 31 de De Juliol de 2020

Hoy hemos llegado al final de la 6ª semana de CASAL que con tanta ilusión y con más incógnitas habíamos preparado. Una semana donde los pequeños de P-3 infantil han pintado su camiseta de recuerdo, otras manualidades varias y sus juegos tradicionales, juegos de agua, sus momentos de piscina y el deslizamiento por los toboganes hacia el infinito al igual que P-4 y P-5. El grupo de "multiesport" han disfrutado realizando tantas actividades variadas que el monitor tenía preparadas para el deleite de los participantes. El grupo de fútbol sala han tenido pista 2 para ellos y además del gimnasio, piscina, tobogán,...
Des de aquí queremos agradecer a todas las familias que habéis confiado en nosotros para hacer que vuestros hijos pudieran volver a la nueva normalidad con la mejor medicina que hemos sabido dar: juego, diversión, cariño y muchas vivencias que llevan en sus mochilas.
No os olvidéis de entrar en nuestro INSTAGRAM o en nuestra WEB pestaña ARXIU y GALERIA FOTOGRÁFICA donde tenéis un amplio reportaje con todas las fotos que hemos realizado para documentar nuestra memoria.
Las encuestas de valoración que nos estáis haciendo llegar nos ayudan a seguir mejorando. Si aún no las habéis enviado, rogamos lo hagáis pronto para poder hacer la memoria del casal de verano.
Os recordamos que aún quedan DOS SEMANAS MÁS DE CASAL DEL 31 DE AGOSTO AL 10 DE SEPTIEMBRE para seguir disfrutando a tope!!!

BUEN VERANO Y CUIDAROS!!!

Llegir més notícies

 

LA CINQUENA SETMANA LA VEIEM DE COLOR DE ROSA!!!

ASSOCIACIÓ

Diumenge, 26 de De Juliol de 2020

Aquesta setmana la nostra festa de l'escuma per art de màgia es va tornar de color rosa. Tots els nens i nenes han gaudit d'una experiència nova al tocar l'escuma a color. A més a més de la festa de l'escuma el divendres els de primària i ESO van fer una gran gimcana on tots els participants van tenir un regal sorpresa per premiar el seu esforç. Els més petits de P-3 han fet una càmera fotogràfica on hi ha una sèrie de dibuixos pintats per ells de les diferents normes de neteja i hàbits davant de la Covid-19. Els de P-4 i P-5 també han fet uns taller molts bonics a més a més de les estones de piscina, jocs d'aigua i activitats esportives.
Els dos grups de futbol sala han continuat millorant a nivell personal amb millor control de pilota, xuts, etc.
El grup de multiesport, amb un gran entusiasme del Dani que ha fet que els participants gaudeixin amb una gran varietat de jocs, activitats de diferents esports, etc.
ANEM PER LA 6à SETMANA DE CASAL A TOPE!!!

Llegir més notícies

 

MOLTES VIVÈNCIES I RECORDS DE LA QUARTA SETMANA DE CASAL!!!

ASSOCIACIÓ

Dissabte, 18 de De Juliol de 2020

Aquesta setmana que ha fet força calor hem tingut que refrescar-nos amb les piscines, jocs d'aigua, bombes d'aigua i buscar una mica l’ombra i sobre tot gorra al cap, protecció solar i bevent molta aigua per hidratar-nos.
Hem continuar amb els taller molt divertits que ahir divendres els nens i nenes de P-3, P-4 i P-5 han portat a casa per ensenyar a la família mentre que els més grans practicaven esports variats i jocs que els feien passar el temps volant. Tant contents estan que cada setmana tornen a venir encara que els pares estiguin a casa, ja que amb els amics i al cole gaudeixen molt més.

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com