Xarxa Social

Amb el suport

Entitat homologada

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

51

Pàgines vistes

56

Dades d'ahir

Visitants

58

Pàgines vistes

87

Setmana passada

Visitants

549

Pàgines vistes

821

TOTAL des de 2009

Visitants

820053

Pàgines vistes

1476298

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

27 de de març al 02 de d'abril

FUTBOL SALA

INFANTIL FM 

 

 

CELH (CE Alheña) "A"

 

Arrels A

 

Últimes Notícies

El Senior busca trencar la mala ratxa i mantenir-se com a lider

FUTBOL SALA

Dijous, 30 de De Març de 2023

Despres de tres jornades sense guanyar, el primer equip de l'Arrels vol recuperar el cami de la victoria abans de l'aturada per Setmana Santa. Dues derrotes i un empat en les darreres tres jornades, sumades a dues victories en els tres ultims partits del Frederic Mistral, el segon classificat, han reduit l'avantatge de l'Arrels a nomes un punt. Per aquest motiu, l'equip que entrena Sergi Saldanya vol aprofitar el partit contra el Barnasants, penultim classificat tot i que ha guanyat dos dels ultims tres partits, per tornar a sumar els tres punts i recuperar sensacions. Per la seva banda, el Frederic Mistral s'enfronta al Palleja, nove classificat.

El Senior B, per la seva banda, te el partit ajornat mentre que el Senior C visita l'Horta Futsal B, segon per la cua amb nomes nou punts.

El Juvenil A rep dissabte la visita del Pla de Llobregat, penultim classificat que encara no ha puntuat aquest 2023, mentre que el Juvenil B, que ve de descansar el cap de setmana passat, rep a casa el lider, el Thotsala.

En categoria cadet, partit molt important per al Cadet A, que rep la visita del Sant Joan Despi, primer equip fora de les posicions de descens amb nomes cinc punts mes que l'Arrels. El Cadet B, per la seva banda, que ve de guanyar l'ultima jornada, te un partit directe contra l'Accio Sant Marti B, dese classificat amb 14 punts, dos menys que l'equip de Marc Sanchez.

L'Infantil A rep dissabte l'UBAE Les Corts B, cinque classificat que encadena tres victories, mentre que l'Infantil B vol allargar la seva ratxa contra l'Unio Santa Coloma B, amb nomes cinc punts mes que l'Arrels.

En categoria alevi, l'Alevi A intentara que el lider, el Badalona Futsal Iris, no s'alunyi en la classificacio i buscara el triomf contra el Maristes Sants-Les Corts, que va perdre l'ultima jornada. Per la seva banda, l'Alevi B intentara trencar la mala ratxa contra l'Eixample B, quart classificat i que encadena cinc victories.

Horaris del cap de setmana
Competicio federada
Dissabte 1/04

9:30H Cadet A - Sant Joan Despi
10:00H Infantil B - Unio Santa Coloma B
10:45H Infantil A - UBAE Les Corts B
11:00H Accio Sant Marti B - Cadet B
12:00H Alevi A - Maristes Sants-Les Corts
13:00H Juvenil A - Pla de Llobregat
18:00H Eixample B - Alevi B
19:00H Horta Futsal B - Senior C

Diumenge 2/04
10:00H Juvenil B - Thotsala
12:00H Senior A - Barnasants

El Senior B te el partit ajornat.

Competicio escolar
Futbol sala
Dissabte 1/04

10:00H Alhenya - Infantil femeni

Llegir més notícies

 

El Senior A es mante lider tot i encadenar la tercera jornada sense guanyar

FUTBOL SALA

Dilluns, 27 de De Març de 2023

El primer equip de l'Arrels va perdre dissabte a la pista de l'AECS L'Hospitalet per 5-2. Tot i que els de Sergi Saldanya es van avan?ar amb dos gols en els primers minuts, els locals van capgirar el marcador i no van donar opcio a l'Arrels. Amb aquesta derrota, el Senior A encadena, per primera vegada aquesta temporada, tres jornades sense guanyar. Tot i aixo, es mante lider del grup 2 de la Divisio d'Honor, ara amb nomes un punt sobre el segon, el Frederic Mistral, que va golejar el Cornella.

Per la seva banda, el Senior B es va imposar al Club Gracia per la minima (4-3) en un partit molt igualat mentre que el Senior C va perdre contra la Montanyesa.

El Juvenil A, per la seva banda, va caure contra el Jesus Maria, tot i que l'equip de Fran Garcia dominava per 1-3 al minut 28. El Juvenil B, que no perdia des del mes de gener, tambe va perdre a la pista del CET10 D per 5-1.

El Cadet A, en el primer partit sense Victor Egea, va caure golejat a la pista de l'UBAE Les Corts, mentre que el Cadet B va aconseguir la primera victoria del 2023. L'equip que entrena Marc Sanchez va dominar en tot moment l'Horta Futsal, que nomes ha sumat un punt aquesta temporada.

En categoria infantil, derrota de l'Infantil A a la pista del Club Gracia per 8-3. L'Infantil B, pero, es va imposar a la seva visita a la pista de la Prosperitat i encadena quatre victories consecutives.

L'Alevi A mante el seu bon moment i es va imposar per 1-3 a l'UBAE Les Corts B despres de remuntar el gol inicial dels locals, i es mante a sis punts del lider. L'Alevi B, en canvi, va sumar una nova derrota, aquest cop a casa contra el Maristes Sants-Les Corts B.

Resultats del cap de setmana
Competicio federada

AECS L'Hospitalet 5 - Senior A 2
Senior B 4 - Gracia FS B 3
Senior C 2 - Montanyesa 5
Jesus Maria 4 - Juvenil A 3
CET10 D 5 - Juvenil B 1
UBAE Les Corts C 5 - Cadet A 1
Cadet B 7 - Horta Futsal C 2
Gracia FS 8 - Infantil A 3
Prosperitat 1 - Infantil B 2
UBAE Les Corts B 1 - Alevi A 3
Alevi B 3 - Maristes Sants-Les Corts B 4

Competicio escolar
Futbol sala

Infantil A 1- Escola Poblenou 3
Sant Miquel 6 - Infantil B 2
Preinfantil A 4 - CFS Montsant 3
Preinfantil B 2 - RMSI Sports B 3
Escola Thau 4 - Benjami A 2
Angels Roig 6 - Prebenjami A 1
CE Montseny 4 - Prebenjami B 2
Prosperitat B 11 - Menuts A 2
Joventut Les Corts 6 - Menudets A 9
Menudets B 5 - SAFA Sant Andreu 3

Els partits del Menudets C i Menudets D no es va jugar.

L'Infantil femeni i el Benjami B tenien el partit ajornat.

L'Alevi tenia jornada de descans.

Voleibol
Cadet 3 - Josep Pla B 0

L'Alevi tenia jornada de descans.

Llegir més notícies

 

El Senior A vol recuperar sensacions i agafar distancia

FUTBOL SALA

Dijous, 23 de De Març de 2023

El primer equip de l'Arrels esta fent una temporada excel-lent, pero vol recuperar sensacions per no perdre pistonada. Despres de dues jornades sense guanyar, l'equip que entrena Sergi Saldanya buscara la victoria a la pista de l'AECS L'Hospitalet dissabte a partir de les 17 hores. L'equip local es sise a la classificacio i ve de guanyar l'ultima jornada, despres de tres partits. Mentrestant, el Frederic Mistral, segon classificat a nomes quatre punts de l'Arrels, visita la pista del Cornella, cinque de la taula.

Per la seva banda, el Senior B vol trencar la mala ratxa contra el Club Gracia FS B, que ve de guanyar en les dues ultimes jornades. El Senior C, en canvi, busca mantenir la bona ratxa a casa contra la Montanyesa, cinque classificat i que encadena tres victories.

En categoria juvenil, el Juvenil A visita la pista del Jesus Maria, que arriba al partit despres de perdre els dos ultims partits i a nomes sis punts de l'Arrels. Mentrestant, el Juvenil B visita el CET10 D, sise a cinc punts de l'equip que entrena Jero de la Guia, i que encadena quatre victories. L'Arrels, pero, intentara mantenir tambe la seva bona ratxa despres de descansar la setmana passada.

El Cadet A, ultim de la classificacio, te un partit important diumenge contra l'UBAE Les Corts, primer equip fora de la zona de descens amb quatre punts mes que l'Arrels. L'equip, que viura el seu primer partit a les ordres de Fran Garcia despres de l'adeu de Victor Egea per motius personals, vol comen?ar a capgirar la truita i trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives. Per la seva banda, el Cadet B s'enfronta a l'ultim classificat, l'Horta Futsal C.

L'Infantil A visita la pista de Club Gracia FS, quart classificat i que ha guanyat quatre dels cinc ?ltims partits, mentre que l'Infantil B, que encadena tres victories, visita la Prosperitat, que ve de perdre l'ultima jornada.

Despres de dos empats seguits, l'Alevi A busca recuperar el cami de la victoria contra l'UBAE Les Corts B, i mantenir l'estela del lider, mentre que l'Alevi B, que no guanya des del gener, rep el Maristes Sants-Les Corts B, que encara no ha guanyat aquest 2023.

Horaris del cap de setmana
Competicio federada
Dissabte 25/3

12:00H Gracia FS - Infantil A
12:45H Alevi B - Maristes Sants-Les Corts B
12:50H CET10 D - Juvenil B
14:45H UBAE Les Corts B - Alevi A
15:00H Prosperitat - Infantil B
16:30H Jesus Maria - Juvenil A
17:00H AECS L'Hospitalet - Senior A
18:00H Senior C - Montanyesa

Diumenge 26/3
11:15H UBAE Les Corts C - Cadet A
11:15H Cadet B - Horta Futsal C
18:15H Senior B - Gracia FS B

Competicio escolars
Futbol sala
Divendres 24/3

18:00H Escola Thau - Benjami A
18:00H CE Montseny - Prebenjami B
18:00H Maristes Sants-Les Corts - Menudets C
18:15H Angels Roig - Prebenjami A
18:15H Institucio Montserrat - Menudets D
20:00H Infantil A - Escola Poblenou

Dissabte 24/3
9:00H Sant Miquel - Infantil B
9:45H Preinfantil B - RMSI Sports B
10:00H Posperitat B - Menuts A
10:45H Preinfantil A - CFS Montsant
11:00H Club Joventut Les Corts - Menudets A
12:45H Menudets B - SAFA Sant Andreu

L'Infantil femeni i el Benjami B tenen els seus partits ajornats.

L'Alevi A te jornada de descans.

Voleibol
Dissabte 25/3

12:45H Cadet - Josep Pla B

L'Alevi te jornada de descans.

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com