Xarxa Social

Amb el suport

Ajuntament Barcelona

Amposta Parc

Cátering Cantábrico

Entitat homologada

Estadístiques

Dades d'avui

Visitants

32

Pàgines vistes

38

Dades d'ahir

Visitants

54

Pàgines vistes

217

Setmana passada

Visitants

417

Pàgines vistes

601

TOTAL des de 2009

Visitants

756303

Pàgines vistes

1364890

Agenda de l'Associació

Partits de la jornada

22 de de febrer al 28 de de febrer

FUTBOL SALA

ALEVí FD  

 

 

Arrels A

 

SANTA COLOMA FUTSAL ,B

INFANTIL FD  

 

 

LES CORTS UBAE. A.E.,B

 

Arrels A

CADET FD  

 

 

CET 10,B

 

Arrels A

JUVENIL FD  

 

 

BARÇA,A

 

Arrels A

SèNIOR FEM 

 

 

OLIMPYC FLORESTA FS,A

 

Arrels A

SèNIOR  

 

 

Arrels B

 

FUTSAL CLASSIC BARCELONA, CLUB ESPORTIU ,A

SèNIOR  

 

 

CN CALDES FS,A

 

Arrels A

 

Últimes Notícies

Reincorporació activitats

ASSOCIACIÓ

Divendres, 19 de De Febrer de 2021

El dilluns, 22 de febrer, reprenem les nostres activitats d'esport i lleure; excepte anglès i robòtica que segueixen sent en línia.
Tots teníem moltes ganes de poder continuar amb aquestes activitats tan necessàries per al nostre jovent.
Aprofitem i gaudim, sense oblidar les mesures de protecció per tal que aquesta vegada no tornem a tenir cap interrupció.
Us esperem, fins dilluns...

Llegir més notícies

 

L'ACTIVITAT ESPORTIVA DE LA NOSTRA ASSOCIACIÓ ESTÀ ATURADA, PERÒ LA BUROCRACIA ESTÀ AL SEU MOMENT MÉS FORT!!!

ASSOCIACIÓ

Diumenge, 07 de De Febrer de 2021

Estem tristos per la manca d'activitat esportiva i les extraescolars presencials, però alhora esperançats en què tornin com més aviat millor; entretant al despatx no tenim ni un moment de treva.
A la tornada de Nadal ens esperava el període de sol·licitud de subvencions per a diferents projectes que va finalitzar el 27 de gener i teníem els deures fets abans d'aquesta data.
Oblidant-nos de les subvencions pel 2021 demanades ens vam haver de posar fil a l'agulla a preparar activitats i fil conductor del proper CASAL D'ESTIU PER INFANTIL i del CASAL ESPORTIU. S'ha hagut de preparar els projectes per poder ser HOMOLOGAT EL NOSTRE CASAL i que les famílies us pugueu acollir a les AJUDES DE DUES SETMANES DE CASAL. El procés d'homologació va finalitzar el dimarts 2 de febrer i ara estem tancant els comptes i començant a realitzar les justificacions dels projectes que es van fer durant el 2020.
Aquestes i moltes altres coses són les que ens tenen ocupats en aquests moments mentre que les activitats esportives i culturals de la nostra Associació estan aturades.
Cuideu-vos i estigueu preparats per a quan ens deixin fer de nou les nostres activitats, estar a punt i donar el millor per aconseguir que cada minut d'activitat ens condeixi com dos.
Us trobem a faltar i tenim moltes ganes que les activitats tornin a les nostres instal·lacions per compartir moltes vivències i experiències positives amb tots vosaltres.
US VOLEM TENIR AL NOSTRE COSTAT, JUNTS SORTIREM ENFORTITS!!!Llegir més notícies

 

GREUGE A L'ESPORT ESCOLAR ENFRONT DEL FEDERAT. AQUESTA DECISIÓ DEL PROCICAT TOTALMENT INJUSTA!!!

ASSOCIACIÓ

Dilluns, 01 de De Febrer de 2021

Tots coneixeu la normativa del 4 de gener en la que es suspenien les activitats esportives si no és en grup bombolla de la classe i amb 5 participants, inclòs l'esport federat. Però quina va ser la sorpresa quan el dilluns passat 27 de gener es modifica aquesta normativa i la Secretaria General d'Esports ens informa:
"""Es poden fer activitats esportives en instal·lacions descobertes en grup limitades a un màxim de 6 persones, inclòs l'entrenador/a. Aquesta limitació no afecta les activitats esportives federades que el PROCICAT considera que els equips federats poden entrenar amb tot l'equip (grup estable) en espais exteriors."""
Jo com a responsable d'aquesta entitat on tenim esportistes amb llicència federada i esportistes amb llicència escolar, cóm puc explicar als nostres infants i joves que si tenen llicència federada sí que podran entrenar tot l'equip sense problemes i que altres companys i companyes per el simple fet de ser competició escolar no poden entrenar ja que és impossible de 5 en 5 i que siguin de la mateixa classe.
Jo no ho entenc i així ho vaig comunicar al Consell de l'Esport Escolar de Barcelona que m'ha donat resposta amb aquest escrit que han fet arribar al PROCICAT.
La nostra Associació mentre que no tinguin tots els nostres esportistes les mateixes normes, no tornarem als entrenaments i els nostres treballadors continuaran a l'ERTE. Esperem que si per raons de la pandèmia la situació millora i tots puguem tornar a fer entrenaments amb les mesures sanitàries com ja ho fèiem al desembre.
Espero que aquest escrit serveixi per crear consciència de que si és perillós entrenar els esportistes escolars també ho ha de ser per els federats.

Comunicat CEEB

Llegir més notícies

 

AEFS ARRELS - C/Cardenal Tedeschini, 76-80 - 08027 BarcelonaTel: (+34) 647 177 427Email: aefs.arrels@gmail.com