Ja és aquí el 10è Festival de Patinatge Artístic de l’AE FS Arrels, la gran festa de final de temporada de la secció de patinatge artístic de l’Associació.

Les patinadores i patinadors, juntament amb les entrenadores de la secció, fa setmanes que assajen les coreografies per posar punt final a la temporada amb un festival espectacular, on les famílies puguin veure l’evolució dels seus infants sobre els patins.

El 10è Festival de Patinatge Artístic AE FS Arrels se celebrarà aquest diumenge 18 de juny a partir de les 10:30 h al CEM Bon Pastor. La temàtica d’aquest any és els musicals, que engloba des d’obres infantils com El Rey León fins a clàssics com Mary Poppins o Grease.

Grups convidats

Aquesta temporada, els grups convidats seran els grups d’extraescolars de l’AE FS Arrels a l’Escola Timbaler del Bruc i al Col·legi Camí, i l’IPSE.

A més, també es podran veure les exhibicions dels quartets que han participat en el campionat Interescoles grupal que organitza el Ceeb, i també els balls de les dues patinadores que van pujar al podi al Campionat de Barcelona, també organitzat pel Ceeb.

Cliqueu aquí per descarregar-vos el cartell.

Serà una gran festa del patinatge artístic de l’AE FS Arrels per tancar una gran temporada esportiva!