Activitats extraescolars

Escola Timbaler del Bruc

L’AE FS Arrels treballa per oferir un gran ventall d’activitats extraescolars a l’alumnat de l’Escola Timbaler del Bruc. Des de l’Associació, s’entén que la diversitat cultural del centre és un enriquiment per als i les alumnes, que estan en constant creixement i aprenentatge d’un/a mateix/a però també dels altres.

Sempre posant l’infant en el centre, l’oferta d’activitats proposada per l’Associació busca que els nens i nenes es desenvolupin i creixin més enllà de les hores lectives escolars, amb activitats esportives, culturals i de lleure. La intenció és que integrin pràctiques saludables en el seu dia a dia i assoleixin coneixements que els ajudin a créixer com a persones i a desenvolupar les seves habilitats, a més de gaudir en companyia de les seves amistats.

És molt important per a l’Associació, la gestió emocional de l’infant i l’atenció personalitzada tant d’alumnes com de famílies.

Atenció personalitzada

L’AE FS Arrels dona molta importància a la qualificació del personal que imparteix les activitats i acompanya l’alumnat. Els i les monitores de l’AE FS Arrels tenen una àmplia experiència i formació, amb habilitats personals per acompanyar els infants i joves en el seu creixement personal i d’autoestima.

A més, intentem des del primer dia que tant els més menuts i menudes, com les seves famílies, se sentin acompanyats pel personal de l’Associació, degudament preparat per respectar i acompanyar el procés de l’alumnat.

OFERTA D’ACTIVITATS

ESPORTIVES CULTURALS DE LLEURE
Gimnàtica rítmica Anglès Mou-te i balla
Piscina Robòtica  Zumba i danses urbanes
Patinatge artístic Iniciació al teatre Acollida
Futbol sala
Voleibol
Bàsquet