AE FS Arrels

Qui som

L’Associació Esportiva Futbol Sala Arrels és una associació lúdico-esportiva fundada l’any 2002 amb l’objectiu d’impulsar la pràctica de l’esport entre els alumnes de l’Escola Arrels, del barri del Congrés-Indians de Barcelona. Els seus orígens, però, es remunten a l’any 1982, quan es va crear el col·lectiu Futbol Sala Arrels impulsat per Javier Albajar i Toni Castro, president de l’Associació. Des de fa anys, l’AE FS Arrels és una entitat oberta a esportistes i alumnes de diferents centres educatius de Barcelona. 

Actualment, l’AE FS Arrels té dues branques:

La branca esportiva

L’AE FS Arrels té uns 400 esportistes repartits en quatre seccions: futbol sala, patinatge artístic, gimnàstica rítmica i voleibol.

La branca lúdica

L’Associació gestiona les activitats extraescolars de quatre centres educatius: Escola Arrels, Escola Timbaler del Bruc, Escola Congrés-Indians i Col·legi Camí. A més, des de fa anys, gestiona Casals d’estiu, de Setmana Santa i de Nadal.

La nostra missió és fomentar la pràctica lúdico-esportiva entre els infants fora de l’horari escolar.

Què fem

Amb la pràctica esportiva, aprenentatge i perfeccionament dels diferents esports que oferim pretenem treballar els següents objectius:

objectius de la AE FS Arrels

L’AE FS Arrels està inscrita al Registre d’Entitats Esportives de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, al registre d’entitats del Districte de Sant Andreu i és sòcia-fundadora de Sinèrgia (coordinadora d’entitats del barri del Congrés). També forma part de la Real Federación Española de Futbol, la Federació Catalana de Futbol i del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.  A més, és al registre d’empreses licitadores de projectes públics.

A més, l’Associació compleix amb la normativa vigent en el marc laboral, fiscal, i les nostres activitats estan homologades per l’Ajuntament de Barcelona. Som gestors d’un equipament municipal i treballem amb rigor per ser un referent en la pràctica esportiva i les activitats extraescolars.

La nostra filosofia és acceptar a tots els infants que desitgin gaudir amb nosaltres, de l’esport i de les activitats de lleure. 

UNA MICA D’HISTÒRIA…

timeline

Organigrama

organigrama de treballadors de AEFS Arrels

Junta directiva