Activitats extraescolars

escola arrels

ACTIVITATS DE SETMANA SANTA

DEL 25 AL 28 DE MARÇ

Oferim tres modalitats d’activitats per a infants des d’I3 fins a l’ESO

Preu: a consultar (trobareu la informació al dossier)

Totes les activitats necessiten un mínim de 10 infants inscrits perquè es pugui realitzar

L’AE FS Arrels ofereix un gran ventall d’activitats extraescolars a l’alumnat de l’Escola Arrels, un centre amb el qual ha estat molt vinculat des dels seus inicis.

Entenem que les activitats dutes a terme fora de l’horari escolar, siguin esportives, culturals o de lleure, han de ser un espai on els infants puguin desenvolupar la seva educació i el seu creixement integral. Entenem que són un bon espai per adquirir actituds, hàbits i habilitats, a més de servir a l’infant i/o jove a trobar els seus interessos mentre crea i enforteix les seves relacions personals.

Per aquest motiu, l’AE FS Arrels dona molta importància a la qualificació del personal que imparteix les activitats i acompanya l’alumnat. Els i les monitores de l’AE FS Arrels compten amb una àmplia experiència i formació, igual que les empreses especialitzades amb qui col·laborem, són properes, amb habilitats personals per acompanyar els infants i joves en el seu creixement personal i d’autoestima.

Atenció personalitzada

Evidentment, igual d’important és l’ambient familiar i el seguiment personalitzat, per la qual cosa els i les monitores estan a disposició de la família en finalitzar l’activitat per poder intercanviar opinions.

Per afavorir a aquesta personalització, oferim grups reduïts (10-12 alumnes).

És una oferta d’activitats àmplia, variada i pensada amb molta cura perquè cada alumne/a i família triï la que més li convé per poder contribuir al seu creixement personal i al desenvolupament de les seves habilitats socials, intel·lectuals i físiques, a més de complaure els seus interessos.

OFERTA D’ACTIVITATS

ESPORTIVES CULTURALS DE LLEURE
Psicomotricitat i jocs Escola d’idiomes (Anglès) Mou-te i balla
Multiesport Deixa volar la creativitat Zumba i danses urbanes
Futbol sala Lego robòtica Mou-te i balla
Patinatge artístic Teatre i dramatització Ioga en família
Gimnàtica rítmica Dibuix i còmic Acollida
Voleibol Disseny de videojocs Custòdia
Escacs
L’aventura és la lectura
Extraescolar d'anglès
Extraescolat d'anglès
Extraescolar anglès
Extraescolar zumba