Instal·lacions AE FS Arrels

On realitzem les nostres activitats esportives?

Escola Arrels – Pista 1

Carrer de Can Ros 4, 08027 Barcelona

Tennis meridiana – Pista 2

Carrer de Can Ros 26, 08027 Barcelona

Escola Timbaler del Bruc

Carrer d’Arnau d’Oms 4, 08016 Barcelona

CEM Bon Pastor

Carrer Costa Daurada 12-16, 08030 Barcelona

IES Princep de Viana – Pegaso

Carrer Torroella de Montgrí 6, 08027 Barcelona

Institut Escola El Til·ler

Passeig de Mollerussa 1, 08030 Barcelona

La Salle Congrés

Carrer del Cardenal Tedeschini 50, 08027 Barcelona

L’AE FS Arrels reclama un pavelló al congrés-Indians

El barri del Congrés-Indians té un dèficit històric d’instal·lacions esportives reconegut per l’Ajuntament de Barcelona. A l’Associació Esportiva Futbol Sala Arrels, juntament amb l’Associació de Veïns i diverses entitats socials, veïnals i culturals del barri, fa més de vint anys que reclamem la construcció d’un pavelló esportiu al Congrés-Indians. 

Tenim més de 400 esportistes de futbol sala, patinatge artístic, vòlei i gimnàstica rítmica que mereixen entrenar i competir en una pista en condicions al barri. Els equips federats fa anys que han de marxar a l’exili al Bon Pastor i els equips i grups escolars no poden entrenar ni competir si plou, que no disposem de cap alternativa coberta.

Des de l’any 2000, els diferents governs municipals han promès la construcció del pavelló al Congrés-Indians, però passen els anys i el projecte continua sense fer-se realitat. De fet, l‘any 2018, el consistori va presentar l’estudi previ per al Centre Esportiu Municipal Canòdrom, que preveu la construcció d’un Pavelló triple poliesportiu semisoterrat (PAV-3) amb una superfície de 3.800 m2.

L’any 2018, l’Ajuntament va presentar l’estudi previ per al Centre Esportiu Municipal Canòdrom, que preveu la construcció d’un Pavelló triple poliesportiu semisoterrat

El govern municipal ha avançat aquests anys en diferents projectes del Canòdrom, com la reurbanització de la plaça, però el Congrés-Indians necessita amb urgència la construcció del Pavelló al Canòdrom.

Per tot això, exigim als diferents grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona un compromís ferm amb l’aprovació de la construcció del pavelló al Canòdrom en aquest mandat (2023-2027) i poder saldar el deute històric que té el consistori amb el nostre barri.

Projecte del pavelló PAV3 del Canòdrom
Projecte pavelló PAV3 Canòdrom