Ha arribat l’estiu i, amb ell, el final de temporada. L’AE FS Arrels, com és habitual, ha tancat el curs aquest dijous amb un berenar de germanor al pati de l’Escola Arrels, on s’han reunit famílies, esportistes de les quatre seccions i alumnes de les activitats extraescolars. Amb un berenar variat, amb menjar i begudes per fer passar la calor, la trobada ha servit com a cloenda d’una temporada apassionant.

Les famílies ha pogut compartir una tarda divertida, amenitzada amb música i que els infants han aprofitat per jugar amb les seves amistats. Molts d’ells continuaran gaudint i compartint estones amb els seus amics i amigues al Casal d’Estiu AE FS Arrels, que comença dilluns 26 de juny, en qualsevol de les seves modalitats, però per a d’altres, el berenar ha servit com a comiat fins al setembre.

La festa ha comptat amb la presència de moltes famílies i esportistes de l’AE FS Arrels, des del primer equip -representant pel seu entrenador, Sergi Saldaña, el seu capità, Eric Serra, i d’altres jugadors- fins a entrenadors, entrenadores, delegats i delegades de les quatre seccions de l’Associació.