Ha arribat l’agost i, per tant, les vacances a l’AE FS Arrels!

Després d’un curs intens, amb moltes novetats i en què la pandèmia del Covid-19 ens ha retornat, per fi, la normalitat com l’hem entès fins ara, marxem de vacances. I ho fem amb l’esperança d’haver respost les expectatives de les famílies, alumnes i esportistes que, un any més, un curs més, una temporada més, heu dipositat la vostra confiança en nosaltres.

Ha estat una temporada intensa, amb els i les nostres esportistes donant el màxim de sí mateixos, amb alumnes disposats i disposades a aprendre mentre es diverteixen, i amb famílies sempre disposades a donar un cop de mà. Per això, esdeveniments tan assenyalats com el 35è Trofeu Futbol Sala Arrels o el 10è Festival de Patinatge Artístic Arrels han estat un èxit.

Els entrenadors i entrenadores de les diferents seccions, monitors i monitores del casal i activitats extraescolars, els treballadors i treballadores, i la junta directiva de l’Associació carregarà piles per tornar al setembre i engegar un nou curs amb la mateixa il·lusió i professionalitat.

A partir del dilluns 4 de setembre tornarem a estar disponibles.

Bon estiu!