L’inici de temporada per al primer equip de l’Arrels està sent difícil. Aquest cap de setmana, en la segona jornada de la Divisió d’Honor de futbol sala, el Sènior A no va poder passar de l’empat contra el Rosario Central. L’equip que entrena Sergi Saldaña va dominar la primera part i va arribar al descans amb un 3-0 a favor, però els visitants van aconseguir empatar en la segona meitat, deixant l’Arrels amb només un punt. El pròxim partit del Sènior A és dissabte 28 a les 19:45 h, a la pista del Badalona Futsal Iris.

El Sènior B, per la seva banda, es va imposar per 1-3 a la pista del Montsant B, mentre que el Sènior C va perdre contra el Padre Damián.

En categoria Juvenil, empat de l’equip que entrena Fran GarcíaL’Arrels tenia el triomf a tocar, però un doble penal en l’últim minut va permetre al Palafolls empatar.

En categoria cadet, segona victòria per al Cadet A i també el Cadet B, que va golejar a l’AE Sant Andreu, mentre que el Cadet C va caure per la mínima a la pista del Vincit-Provençalenc.

I en categoria infantil, doble triomf. Mentre que l’Infantil A va golejar el Castellar B a casa seva, amb un domini absolut, l’Infantil B va patir per endur-se el triomf de la pista de l’Escola Pia Sabadell C, per 3-4.