La jornada 15 de la competició federada de futbol sala ha estat positiva per a l’AE FS Arrels, amb quatre victòries, quatre empats i només una derrota.

El Sènior A continua en un bon camí i encadena quatre jornades sense perdre, tot i que aquest cap de setmana no ha pogut passar de l’empat contra Rosario Central (1-1). El primer equip és 5è a 8 punts de les posicions d’ascens.

El Sènior B va haver de lluitar de valent per sumar un punt contra el Montsant B. El 6-6 final reflecteix la igualtat del matx, que va ser intens fins al darrer minut, amb un gol per cada equip.

I el Sènior C sí que va aconseguir sumar els tres punts. L’equip que entrena Miguel García va superar per 0-2 al Padre Damián, un rival directe, ara amb tres punts menys que l’Arrels.

El Juvenil, per la seva banda, va sumar un punt valuós contra el Palafolls, quart classificat de la Divisió d’Honor (4-4). L’equip que entrena Fran Garcia va situar un 3-0 en el minut 19, però els visitants van empatar amb tres gols en tres minuts. En els últims instants, un gol per cada equip va permetre el repartiment de punts.

Els cadets no s’aturen

El Cadet A continua amb pas ferm i com a líder del seu grup a la Segona Divisió després del triomf a la pista de l’Institut Montserrat (3-4). Un gol de Pol Talens en el tram final va permetre sumar, una jornada més, els tres punts i encadenar la setena victòria.

El Cadet B, per la seva banda, va sumar un punt contra l’AE Sant Andreu (3-3) en un partit molt igualat. L’equip que entrena Ignacio Arenales es manté com a primer amb 11 punts d’avantatge sobre el JesuïtesEl Clot, segon classificat.

El partit del Cadet C es va suspendre.

Doble victòria infantil

Gran jornada pels equips infantils. L’Infantil A encadena quatre partits sense perdre després de golejar per 7-0 al Castellar B. Per la seva banda, l’Infantil B va guanyar després de tres derrotes seguides. Contra l’Escola Pia Sabadell C, l’equip que entrena Marc Sánchez va guanyar per la mínima, per 3-2, en un matx igualat.

L’Aleví, en canvi, va caure clarament a la pista de l’AE Sant Andreu, quart classificat de la taula.