Gran jornada dels equips federats de la secció de futbol sala de l’AE FS Arrels, en la 12a jornada de les lligues de la FCF. El Sènior A ha aconseguit trencar la dinàmica de dues derrotes seguides amb una golejada contra el cuer. L’equip que entrena Sergi Saldanya es va imposar per 3-8 a la pista del Pallejà, cuer del grup 2 de la Divisió d’honor, i va sumar la primera victòria en tres partits, sobretot gràcies a quatre gols en set minuts.

Amb aquest triomf, el primer equip és cinquè amb 19 punts. La pròxima jornada, d’aquí a dues setmanes, l’Arrels rep la visita del Molins 99, sisè classificat a dos punts dels de Saldanya.

Per la seva banda, el Sènior B va perdre per la mínima a casa 3-4 contra el Babar mentre que el Sènior C va caure golejat per 0-4 a la pista del Polaris Fort Pienc B.

Victòria del Juvenil, que es va imposar per 5-4 a casa contra el Montcada en un partit molt igualat i que va resoldre un gol d’Adrià Serra en el minut 39.

Els cadets no abaixen el ritme

El Cadet A continua com a líder del grup 4 de la Segona divisió cadet després d’imposar-se per 2-4 a la pista de l’AE Casp. Els de Guillem Esteve no han deixat escapar ni un sol punt des del mes de novembre. El Cadet B també va aconseguir, una jornada més, una golejada important per 6-0 contra l’Horta Futsal. L’equip d’Ignacio Arenales va tornar a deixar la porteria a zero, i continua sent l’equip menys golejat del grup, amb només 5 gols encaixats en 12 jornades. I, per la seva banda, el Cadet C va sumar la quarta victòria en les últimes cinc jornades després de guanyar per 2-3 a la pista de l’AECS L’Hospitalet. Ara, l’equip de Julio Ventura és tercer a només quatre punts del Frederic Mistral, segon, i a sis del Vincit-Provençalenc, líder del grup.

L’Infantil A va guanyar a La Salle Gràcia per 2-4 sumant el tercer triomf en els últims quatre partits, una mostra del bon rendiment de l’equip. En canvi, l’Infantil B va caure contra Les Glòries 2014 i no va poder mantenir les bones sensacions aconseguides amb la victòria de l’última jornada.

El partit de l’Aleví contra el Santa Coloma Futsal es va suspendre a 15 minuts del final, per la lesió d’un jugador visitant. En el moment de la interrupció, l’Arrels perdia per 1-2.