Punt final al casal d’estiu AE FS Arrels! Després de cinc setmanes d’activitats esportives, banys a la piscina, entrenaments de futbol sala, patinatge artístic, bàsquet, voleibol, handbol… de manualitats, de balls, de cantar cançons, de viatjar a diferents parts del món a través dels seus animals, la seva música, el seu menjar… Després de cinc setmanes de sortides a parcs d’atraccions, a parcs infantils, a parcs aquàtics, a parcs de llits elàstics… D’anar a la platja, a la piscina i, fins i tot, a conèixer de primera mà com es cuiden els animals marins… Acaba el casal d’estiu infantil i esportiu!

En aquesta cinquena setmana, els nens i nenes del casal infantil han viatjat a Itàlia per conèixer una mica més un dels països que tenim més propers i que s’assembla més al nostre, però que té les seves particularitats! A més, han gaudit d’una sortida molt divertida i refrescant: la piscina La Bassa, a Sabadell, amb tobogans aquàtics i un parc infantil ben a prop de l’aigua.

I els grups del casal esportiu, a més de fer els últims entrenaments específics de l’estiu, han gaudit a la platja de Castelldefels. Partits de vòlei, curses, jocs tradicionals, castells a la sorra i, evidentment, banyar-se al mar i saltar onades!

A més, les patinadores del casal han tancat la setmana presentant el ball que elles mateixes han inventat davant tots els seus companys i companyes.

Podeu veure més imatges de la cinquena setmana del casal d’estiu als següents enllaços:

Cinquena setmana Casal d’estiu Arrels

BON ESTIU!