La temporada 23/24 no ha començat de la millor manera pel primer equip de l’Arrels, tot i que en general va ser una bona jornada pels deu equips de futbol sala que participen en les lligues de la Federació Catalana de Futbol, amb sis triomfs.

El primer equip, però, va perdre dissabte el primer partit de la temporada. L’equip que entrena Sergi Saldaña va caure per 6-1 a la pista d’un rival difícil, el FS Olesa, que no va donar cap opció a l’Arrels. Un gol en pròpia porteria ben matiner va complicar les coses des de l’inici. El Sènior A va empatar amb una diana de Pol Moreno però, tot i l’esforç i les ganes de l’Arrels, els locals van imposar el seu joc en tot moment.

La pròxima jornada, el Sènior A jugarà el primer partit del curs a casa, on rebrà la visita del Rosario Central (dissabte 22 a les 11:15 hores, al CEM Bon Pastor).

El Sènior B, per la seva banda, no va passar de l’empat contra el Rosario Central B mentre que el Sènior C es va imposar a la pista del Xarxa Horta B per 2-4.

Victòria de mèrit del Juvenil, que entrena Fran García, que va remuntar un 2-5 en contra en els últims minuts per aconseguir la primera victòria de la temporada per 6-5.

Gran inici dels equips cadets

En categoria cadet, triple victòria. El Cadet A es va estrenar guanyant a la pista del Bosco Rocafort (2-4), mentre que el Cadet B va golejar a la Prosperitat-Everest B (6-0) i el Cadet C, al Maristes Sant Joan (7-2).

L’Infantil A no va poder passar de l’empat contra l’Eixample B i l’Infantil B va perdre per la mínima a casa contra el Ràpid Santa Coloma B.

En canvi, l’Aleví es va sobreposar a dos gols molt matiners del Cardedeu i va capgirar el resultat per endur-se el primer triomf del curs per 2-3.

RESULTATS. JORNADA 1 FCF

Olesa 6 – Sènior A 1

Sènior B 2 – Rosario Central B 2

Xarxa Horta B 2 – Sènior C 4

Juvenil 6 – Bosco Rocafort 5

Bosco Rocafort 2 – Cadet A 4

Cadet B 6 – Prosperitat-Everest B 0

Cadet C 7 – Maristes Sant Joan 2

Infantil A 2 – Eixample B 2

Infantil B 0 – Rapid Santa Coloma B 1

Cardedeu 2 – Aleví 3