El Sènior A va perdre el primer partit amb Fran García a la banqueta. Després de tres victòries i un empat en les últimes quatre jornades, el primer equip de l’Arrels va perdre per 2-6 contra el Badalona Futsal Iris. Tot i que l’inici del matx va ser molt positiu per l’Arrels, amb un 2-1 en el minut 17, els visitants no van donar opcions en la segona part i es van endur els tres punts.

Tot i la derrota, el Sènior A es manté cinquè del grup 2 de la Divisió d’honor, a nou punts de les zones d’ascens. El pròxim partit del Sènior A és dissabte 16 de març a les 16h a la pista de l’AE Xarxa Horta.

Per la seva banda, el Sènior B va empatar 4-4 amb l’AE Badalonès, quart classificat de la taula. Tot i que al descans, el marcador era 2-4 favorable a l’Arrels, els locals van empatar en el segon temps.

Gran victòria del Juvenil a casa contra el Palafolls, cinquè classificat a la Divisió d’honor juvenil. L’Arrels, amb 4 gols d’Adrià Serra, va sumar un nou triomf després de tres partits sense fer-ho.

En categoria cadet, victòria del Cadet A a la pista del cuer, L’Hospitalet Bellsport. Amb aquest triomf per 0-3, l’equip que entrena Guillem Esteve es manté líder amb nou victòries seguides, i amb sis punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Per la seva banda, l’Infantil A va aconseguir un empat de molt mèrit a la pista del Club Gràcia, segon classificat, que només ha perdut un partit en tota la temporada.

La pluja impedeix completar la jornada

La jornada, però, ha estat la pluja, que dissabte va obligar a suspendre tots els partits que no es disputaven en un pavelló. L’AE FS Arrels, doncs, només va acollir al CEM Bon Pastor els partits del Sènior A i del Juvenil. Els partits del Sènior C, el Cadet B i l’Aleví, que havien de jugar-se a Tennis Meridiana-Pista 2 i a Príncep de Viana – Pegaso, respectivament, es van haver de suspendre. També es va suspendre el matx de l’Infantil B a la pista de l’AE Coret. En canvi, el Cadet C tenia jornada de descans.

En la competició escolar, la pluja també va afectar àmpliament la jornada de les lligues del Ceeb i la Lliga de l’Amistat, tant de futbol sala com de vòlei. Dels 17 partits programats, només se’n van poder disputar 8.