Després de l’aturada per Nadal, la competició de futbol sala federat s’ha tornat a posar en marxa (la competició escolar comença el pròxim cap de setmana, tant de futbol sala com de vòlei).

L’any no ha començat gaire bé pel Sènior A, que va perdre el primer partit del 2024 contra el Castelldefels, colíder del grup 2 de la Divisió d’honor. Tot i els tres gols de Pol Moreno, el primer equip de l’Arrels no va poder evitar la derrota, que trenca la ratxa de tres victòries amb què va tancar el 2023. Ara, l’Arrels és cinquè classificat amb 16 punts, a 11 de les posicions d’ascens. La pròxima jornada, el cap de setmana del 27 i 28 de gener, l’equip que entrena Sergi Saldaña visitarà la pista del Sant Andreu de la Barca, penúltim classificat.

El Sènior B també va perdre, en el seu cas a la pista del Maristes Ademar per 7-2. El Sènior C tampoc va poder sumar en el seu partit contra la Prosperitat-Everest B, que va sentenciar l’equip de Miguel García en el tram final de partit.

Victòria, en canvi, del Juvenil, que entrena Fran García. En un partit molt igualat, l’Arrels va aconseguir agafar distància en el marcador en els últims minuts, amb dos gols en tres minuts.

Triple victòria dels equips cadet

En categoria cadet, nova jornada amb ple de victòries. El Cadet A encadena tres victòries, després de golejat el CET10 C per 1-8. L’equip que entrena Guillem Esteve és líder amb 23 punts, un més que el segon classificat, el Bosco Rocafort, i dos més que el tercer, l’AE Sant Andreu, rival de l’Arrels en la pròxima jornada. El Cadet B, per la seva banda, es manté en la primera posició de la taula (a quatre punts del segon) gràcies a la golejada contra el Futsal Mataró per 6-1, amb un domini absolut dels jugadors de l’Arrels. El Cadet C també va superar el seu rival, el Martinenc C, per 0-3, i encadena tres triomfs. L’equip que entrena Julio Ventura és cinquè a només dos punts de les posicions d’ascens.

L’Infantil A, que entrena Jero de la Guía, es va imposar per la mínima un rival directe, el Badalona Futsal Iris, mentre que l’Infantil B va perdre a casa contra el CET10.

Per la seva banda, tercera derrota consecutiva de l’Aleví. L’equip d’Àlex Jurado es va avançar aviat en el marcador, però dos gols del Bosco Rocafort en dos minuts en el tram final van impedir la victòria de l’Arrels.