L’AE FS Arrels ha viscut aquest cap de setmana una bona jornada en l’àmbit de resultats globals en la competició federada de futbol sala (sis victòries de nou partits jugats) tot i que el Sènior A no ha pogut mantenir la ratxa de triomfs i va perdre a la pista de l’Alhenya.

El primer equip va caure per 3-4 contra l’Alhenya, tot i avançar-se fins a dues vegades en la primera part. L’Arrels va situar un 0-2 ben aviat, amb gols d’Eric Serra i Rubén Cuesta, i Àlex Jurado va fer el 2-3 en el minut 20, però dos gols dels locals en la segona par van impedir als de Fran García sumar, de nou, els tres punts. D’aquesta manera, el Sènior A veu com es trenca la seva ratxa de victòries i com es torna a allunyar l’ascens fins a sis punts, ja que el Vilomara, segon classificat, va guanyar el seu partit contra l’Olesa, tercer.

El pròxim partit del Sènior A serà diumenge 28 d’abril a les 12 hores contra el Cornellà, al CEM Bon Pastor.

El Sènior B, per la seva banda, va guanyar a casa contra el Begues per 3-0, igual que el Sènior C, que es va imposar al Rosario Central per 4-2 i encadena tres jornades sense perdre.

Victòria del Juvenil A, que es va imposar a La Unión, cuer del grup, tot i un inici complicat, amb un 2-1 en el minut 8. L’equip de Fran García, però, va aconseguir capgirar el marcador i va sumar la primera victòria en quatre partits.

Cada cop més a prop

En categoria cadet, l’Arrels és cada cop més a prop de celebrar ascensos. El Cadet A es va imposar per 2-1 al Santpedor després d’una remuntada. L’equip de Guillem Esteve va començar perdent, però va fer valer la seva qualitat de líder per capgirar el resultat i retrobar-se amb el triomf, després de l’empat de la jornada anterior. El Cadet A es manté líder amb 57 punts, amb 7 sobre el segon, i a 9 del tercer, a falta de 15 punts per disputar-se.

També és molt a prop de l’ascens el Cadet B, que aquesta setmana ha golejat per 1-5 al Maristes Sants-Les Corts. El domini dels d’Ignacio Arenales va ser total, i no van donar opció al seu rival. L’Arrels és primer amb 56 punts, 8 sobre el segon.

El Cadet C, per la seva banda, va perdre aquest diumenge per 2-3 contra el Joventut Les Corts B tot i capgirar el gol inicial dels visitants. Divendres, però, l’equip de Julio Ventura, havia guanyar per 2-1 el partit que tenia ajornat de la jornada 18. L’Arrels es va imposar al Montsant després de remuntar amb dos gols d’Egoitz Rubio.

Per la seva banda, l’Infantil A va trencar la mala ratxa amb un triomf davant l’AE Sant Andreu per 6-3. Els de Jero de la Guia van treballar de valent per endur-se els tres punts, en un partit amb moltes variacions en el marcador. L’Infantil B jugarà el seu partit aquest dijous, a partir de les 19:50, a la pista del Montcada.

I l’Aleví no va poder sumar en la seva visita a l’Eixample B, tot i que va oferir un molt bon partit. Els d’Àlex Jurado, però, van perdre per 2-1.