Amb la competició ja acabada, l’AE FS Arrels és a les portes d’una de les cites més esperades per la família Arrels: el Trofeu Futbol Sala Arrels.

Del dimecres 5 al diumenge 9 de juny, celebrem el 36è Trofeu Futbol Sala Arrels, amb la participació dels i les futbolistes de l’Associació, que disputaran gairebé 50 partits de futbol sala. A més, també hi haurà els clàssics partits de pares i de mares, i el partit d’exjugadors i exjugadores, en què ens retrobem amb futbolistes que han defensat alguna vegada la samarreta de l’Arrels i que volen torna a gaudir de la millor festa de futbol sala del barri.

Si voleu inscriure-us al partit d’exjugadors, podeu fer-ho a través d’aquest formulari.

A més del futbol sala, el Trofeu pretén apropar la realitat de tota l’Associació a totes les famílies i públic que vulgui venir a participar. Per aquest motiu, durant els cinc dies també es podran veure exhibicions de les diferents seccions esportives: patinatge artístic, vòlei i gimnàstica rítmica.

Els partits es repartiran entre l’Escola Arrels – Pista 1 i Tennis Meridiana – Pista 2.

Us podeu descarregar el cartell del 36è Trofeu Futbol Sala Arrels clicant  sobre la imatge. A més, podeu descarregar-vos els horaris en aquest enllaç.

A més, tindrem el servei de bar perquè us refresqueu i agafeu forces per gaudir de l’espectacle i animar als i les esportistes de l’Arrels perquè la festa sigui, un any més, inoblidable!

Us hi esperem!