La temporada del Cadet A de futbol sala està sent espectacular. Ara mateix, al final de la primera volta, l’equip que entrena Guillem Esteve és líder del grup 4 de la Segona Divisió Cadet amb un partit menys que els rivals, i el camí en la Copa Catalunya també està sent molt bo.

Aquest dijous, l’Arrels té un d’aquells partits que ningú es vol perdre. L’equip d’Esteve rep l’Industrias Santa Coloma, tercer classificat a la Divisió d’Honor Cadet, màxima categoria, i “amb una història com la que té l’Industrias”, assegura el tècnic. Ho fa en la quarta ronda de la competició, i després d’assolir la classificació, en la tercera ronda, davant el CET10. “L’equip porta esperant aquest partit des de que vam eliminar a CET10 l’anterior ronda. És el partit que a tothom li agrada jugar, un partit per gaudir“, diu Guillem Esteve, que és conscient del nivell del rival però també té clar què farà el seu equip: “Sortirem com a la resta de partits, a fer el nostre partit i jugar com nosaltres sabem. Ningú pensava que podríem eliminar a CET10 i ho vam fer. Per què no pot passar un altre cop?” El Cadet A – Industrias Santa Coloma es disputa dijous 22 de febrer a les 20:15 hores, a la Pista 2 – Tennis Meridiana.

Ningú pensava que podríem eliminar a CET10 i ho vam fer. Per què no pot passar un altre cop?

Optimisme, ganes, il·lusió… El vestidor del Cadet A n’és ple, però evidentment, l’equip també toca de peus a terra. L’objectiu de l’Arrels en la Copa Catalunya ha estat avançar ronda a ronda i aprendre constantment, però ara, amb un rival com l’Industrias al davant, l’objectiu és clar: competir fins l’últim minut. “És molt important arribar al final del partit amb opcions”, afirma Esteve: “Després es pot guanyar o es pot perdre, però el més important amb equips de l’entitat d’Industrias és competir i mantenir vives les opcions de guanyar fins al final.”

Satisfacció amb la temporada

Al partit contra l’Industrias, corresponent a la quarta ronda de la Copa Catalunya, el Cadet A hi arriba després d’eliminar altres rivals potents, com el CET10. “No hem tingut molta sort amb els encreuaments, pero hem sabut competir bé i guanyar els partits. Al final són aquests partits els que jugues amb més ganes”, explica l’entrenador del Cadet A, que ha agafat l’equip aquesta temporada.

I a la lliga, el rendiment també està sent espectacular: líders amb només una derrota. I aquest cap de setmana, l’equip d’Esteve té una altra cita important: contra el Bosco Rocafort, segon classificat i empatat a punts amb l’Arrels, però amb un partit més. “És un partit important. Una victòria ens donaria una mica d’avantatge per començar la segona volta”, conclou el tècnic.