La temporada 23/24 ha començat de manera gairebé perfecta per als tres equips de la categoria cadet. Ara mateix, després de cinc jornades, el Cadet A i el Cadet B són líders dels seus grups sense haver perdut cap partit mentre que el Cadet C és tercer a tres punts del líder.

El treball del Cadet B, en particular, és impecable, ja que no només compta els seus partits per victòria sinó que encara no ha rebut ni un sol gol. L’equip que entrena Ignacio Arenales és, evidentment, l’equip menys golejat del grup 5 de la tercera divisió cadet de la competició de la Federació Catalana de Futbol perquè cap dels cinc rivals ha estat capaç de marcar un gol a l’Arrels, un mèrit que el tècnic a tot l’equip a la motivació dels seus futbolistes, tot i que no han treballat la defensa “d’una manera especial”. “Hem posat el focus en allò que va fallar més en pretemporada”, afirma Arenales, que celebra l’actitud dels jugadors en aquest inici de temporada.

Valorem molt positivament no haver encaixat cap gol i continuarem treballant per encaixar els mínims gols possibles”, assegura l’entrenador, que reconeix que els seus futbolistes són conscients que si l’equip manté aquesta dinàmica al darrere “pot haver-hi alguna sorpresa a final de temporada”.

Un inici millor de l’esperat

Tot i el bon inici de l’equip, Arenales no vol marcar cap objectiu concret a hores d’ara. “L’objectiu és continuar competint i més endavant ja valorarem què ens marquem”, diu, tot i que reconeix que “no esperàvem tenir un inici tan bo”.

A més de la seguretat defensiva, el Cadet B de l’AE FS Arrels és l’equip més golejador del grup, amb 40 dianes en cinc partits, 14 més que el segon de la llista, Jesuïtes El Clot, que n’ha marcat 26.

Precisament el Jesuïtes-El Clot, segon classificat a només tres punts, és el proper rival de l’Arrels, que s’enfrontaran dissabte a les 12:10 hores. Els d’Ignacio Arenales intentaran mantenir la imbatibilitat una jornada més.