Punt final a la temporada 2023/24 de futbol sala i de vòlei. Aquest cap de setmana ha servit per tancar un nou curs esportiu i l’Arrels ho ha amb dos dels equips aconseguint l’objectiu marcat: la permanència.

El Juvenil, entrenat per Fran García, va perdre el seu partit contra l’UBAE Les Corts i va haver d’esperar a diumenge, al resultat del CET 10 (que va perdre contra el líder) per poder celebrar la permanència, però l’Aleví sí que va assolir l’objectiu per la via ràpida, amb un triomf contra La Unión (6-4).

En canvi, el Sènior A no va poder acabar la temporada com desitjava, amb la millor classificació possible. Després de quedar-se sense opcions d’ascens la jornada anterior, dissabte s’enfrontava al Molins, un rival directe per la tercera plaça. L’Arrels va aconseguir empatar, però l’Olesa, el tercer equip en la lluita, va guanyar el seu partit contra el Sant Andreu de la Barca i va superar tant a l’Arrels com al Molins. El Sènior A acaba la temporada quart classificat, amb 49 punts.

El Sènior B, per la seva banda, va perdre a casa contra el Montseny i acaba la temporada novè, mentre que el Sènior C es va imposar al Thotsala i ha acabat vuitè.

Gran temporada dels equips cadets

Tant el Cadet A com el Cadet B, amb l’ascens i el campionat ja a la butxaca, van posar la cirereta del pastís amb dues golejades. Mentrestant, el Cadet C també es va imposar al Montseny per 2-6 i ha acabat la campanya en quarta posició.

L’Infantil A, per la seva banda, també va tancar la temporada amb un triomf, i situat en una còmoda vuitena plaça, mentre que l’Infantil B no es va poder acomiadar de la competició amb un triomf, però tanca el curs en vuitè lloc.

Enhorabona a tothom pels resultats!

RESULTATS

COMPETICIÓ FEDERADA. J26

Molins 99 4 – Sènior A 4

Sènior B 4 – Montseny 7

Thotsala C 2 – Sènior C 4

Juvenil 3 – UBAE Les Corts 4

Cadet A 6 – Estel Vallseca 2

Cadet B 7 – Cerdanyola D 0

Montseny B 2 – Cadet C 6

Montsant 2 – Infantil A 4

Infantil B 2 – Badalona Futsal Iris 5

Aleví 6 – La Unión 4

COMPETICIÓ ESCOLAR

FUTBOL SALA

Cadet A 1 – Frederic Mistral 6

Cadet B 0 – Pam Roig 8

Fabra i Coats 3 – Infantil 5

Aleví 0 – Laietà 6

DESCANSA Prealeví 

Montsant 6 – Benjamí A 4

Fructuós Gelabert 4 – Benjamí B 4

Benjamí C 4 – Montsant 8

Prebenjamí A 7 – Sant Martí 6

DESCANSA Prebenjamí B 

Menuts A 12 – Fabra i Coats 3

Fabra i Coats 3 – Menuts B 5

Thau 2 – Menudets A 6

Menudets B 1 – Fabra i Coats 5

Fedac Sant Andreu 3 – Menudets C 7

Thau 8 – Menudets D 2

Prosperitat 1 – Menudets E 0

El Prealeví i el Prebenjamí B tenien jornada de descans.

VÒLEI

Cadet 1 – La Sedeta 3

Goya Spot 3 – Infantil 2

CV Barcelona-Barça 1 – Aleví 2