Falten sis jornades per acabar la competició federada i el primer equip de l’Arrels comença a somiar. L’equip que entrena Fran Garcia és quart classificat al grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana amb 38 punts, a només tres de les posicions d’ascens, gràcies a la victòria contra l’Acció Sant Martí i a la derrota del Futsal Vilomara, segon classificat.

Aquest diumenge, el Sènior A va golejar en la jornada 20 a l’Acció Sant Martí per 6-1, en un partit en què no va donar cap opció al rival, en zona de descens. La superioritat de l’Arrels va ser inapelable des de l’inici, i al minut 11 ja guanyava per 4-0, un resultat que es va ampliar al tram final. Rubén Cuesta va ser el jugador més destacat, marcant quatre dels sis gols de l’equip.

El pròxim partit del Sènior A serà a la pista de l’Alenya, el dissabte 20 d’abril a les 16 hores.

Per la seva banda, el Sènior B va perdre per la mínima (3-2) a la pista del Polaris Fort Pienc, que lluita per l’ascens. Mentrestant, el Sènior C va sumar el segon partit consecutiu puntuant després d’imposar-se a la pista del Sant Andreu-Sagrera, rival directe, per 1-5.

El Juvenil va caure golejat a casa contra el Mataró, que suma cinc jornades sense perdre.

Golejades dels més menuts

El Cadet A es manté líder de la classificació, amb 51 punts, tot i l’empat a 0 contra el Frederic Mistral, quart classificat a 10 punts de l’Arrels. L’equip de Guillem Esteve no perd des del 18 de novembre. També continua líder el Cadet B, després de guanyar per 2-1 al Montsant B, tercer classificat. Els jugadors d’Ignacio Arenales van haver de remuntar el gol iniciant dels visitants per endur-se, un partit més, els tres punts. Per la seva banda, el Cadet C va caure per 4-0 a la pista del Frederic Mistral, líder de la taula.

L’Infantil A, entrenat per Jero de la Guia, va perdre per 4-3 a la pista del Rubí, tercer classificat, mentre que l’Infantil B va golejar per 10-2 al Futsal Mataró, penúltim classificat. Amb aquesta victòria, l’equip que entrena Marc Sánchez suma quatre victòries en sis partits.

I l’Aleví va superar per 5-0 a La Salle Gràcia. Amb aquest triomf, l’equip d’Àlex Jurado ha sumat 7 punts dels últims 12.