Després d’un empat i dues victòries en les tres últimes jornades en la Divisió d’Honor de futbol sala, el Sènior A de l’Arrels vol mantenir la bona dinàmica en aquesta jornada 5 i oblidar la derrota de la primera jornada. El conjunt que entrena Sergi Saldaña és actualment el quart classificat amb 7 punts, i dissabte visita la pista de l’AECS L’Hospitalet, cinquè també amb 7 punts. El partit del primer equip serà dissabte 11 a les 20:30 hores, al Pavelló Municipal Sanfeliu de L’Hospitalet.

El Sènior B, per la seva banda, que encara no ha perdut cap partit, té un partit aparentment més senzill contra el CET10, que només ha sumat tres punts. El Sènior C, per la seva banda, visita la pista de Les Glòries 2014.

El Juvenil de Fran García, que va perdre el seu primer partit en l’última jornada, juga a la pista de l’Alcoletge, que té només un punt menys que l’Arrels.

En categoria cadet, el Cadet A i el Cadet B inicien la jornada amb l’objectiu de mantenir-se líders. El Cadet A rep el Thau, mentre que el Cadet B, entrenat per Ignacio Arenales, que ha guanyat fins ara tots els partits, visita la pista del Badalona Futsal Iris. Per la seva banda, el Cadet C rep el Montsant.

Després de dues derrotes en els dos últims partits, l’Infantil A vol trencar la mala ratxa contra l’UBAE Les Corts. L’Infantil B, per la seva banda, rep l’Alzina en el derbi.

L’Aleví busca la tercera victòria del curs contra el Montcada B, que només ha sumat un punt en les quatre primeres jornades.

12:45 h Infantil 🆚 Vincit-Provençalenc C

El Prebenjamí A, el Prebenjamí B, el Menuts A i el Menudets A tenen jornada de descans.