La temporada competitiva està a punt d’acabar. Als equips de futbol sala, tant federats com escolars, igual que els de vòlei, els queda només una jornada, que es disputarà el pròxim cap de setmana.

Al Sènior A, doncs, li queda un partit per tancar la temporada, una temporada difícil que pot tancar com a tercer classificat del grup 2 de la Divisió d’Honor. Les posicions d’ascens se li van escapar de les mans amb la victòria del Vilomara dissabte contra l’AECS L’Hospitalet. Tot i això, l’Arrels va fer la feina i va golejar per 7-2 al Pallejà.

Ara, la lluita del primer equip de l’Arrels és per acabar en tercera posició. Després d’un curs amb molts alts i baixos, amb canvi d’entrenador inclòs, l’equip que entrena Fran García jugarà dissabte una final. El pròxim dissabte 25 de maig, l’Arrels visita la pista del Molins 99, quart classificat empatat a punts amb el Sènior A, a les 18:30 hores.

El Sènior B va caure clarament a la pista del Babar (4-0) mentre que el Sènior C es va imposar per 4-2 al Polaris Fort Pienc.

La permanència, en joc

El Juvenil va fer un pas de gegant per assolir la permanència guanyant a la pista del Montcada, un rival directe, per 1-5. L’últim partit, decisiu, es disputarà dissabte 25 a les 12:30h contra l’UBAE Les Corts al CEM Bon Pastor.

El Cadet A, ja amb l’ascens i la lliga al sac, va perdre a la pista de l’AE Sant Andreu en el partit ajornat de la jornada 24. Els locals van fer el passadís a l’Arrels abans de començar el matx. El Cadet B, per la seva banda, es va proclamar campió de lliga a la pista de l’Horta Futsal, aconseguint també l’ascens, mentre que el Cadet C va golejar per 7-0 a l’AECS L’Hospitalet.

Doble derrota dels equips infantils. L’Infantil A va perdre per la mínima a casa contra la Salle Gràcia mentre que l’Infantil B no va tenir opcions a la pista de Les Glòries 2014 (7-1).

L’Aleví, per la seva banda, jugarà el seu partit el pròxim dijous 23 a la pista del Santa Coloma Futsal, amb la permanència en joc.
RESULTATS

COMPETICIÓ FEDERADA. J25 

Sènior A 7 – Pallejà 2

Babar 4 – Sènior B 0

Sènior C 4 – Polaris Fort Pienc 2

Montcada 1 – Juvenil 5

AE Sant Andreu 4 – Cadet A 3 (j24)

Horta Futsal B 2 – Cadet B 4

Cadet C 7 – AECS L’Hospitalet D 0

Infantil A 4 – La Salle Gràcia 5

Les Glòries 2014 7 – Infantil B 1

DIJ 23/5 19:30h Santa Coloma Futsal 🆚 Aleví