Ensopegada del primer equip de l’Arrels, que va haver de lluitar de valent per sumar un punt contra el Pallejà, un equip de la part baixa de la classificació. Els visitants guanyaven per 2-3, però dos gols del capità de l’Arrels Eric Serra en l’últim minut van situar un 4-3 que semblava definitiu, però el Pallejà encara va tenir temps per empatar abans del xiulet final.

El Cadet A, després del partitTot i l’empat, l’Arrels es manté líder del grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala, amb quatre punts d’avantatge sobre el Frederic Mistral, segon, i sis sobre el Sant Joan Despí, tercer.

Per la seva banda, el Sènior B va caure a la pista del CET10 mentre que el Sènior C es va endur el derbi del Congrés-Indians contra

l’Alzina, després de remuntar el gol dels locals.

Mentrestant, en la categoria juvenil, l’Arrels va assolir una doble victòria important. El Juvenil A va recuperar el camí de la victòria amb una golejada per 11-4 contra el Linyola. El matx va ser ajustat fins al minut 26, i en el tram final l’Arrels va sentenciar amb cinc gols més. Per la seva banda, el Juvenil B també va guanyar l’AE Sant Andreu, aconseguint la seva sisena victòria consecutiva.

El Juvenil A va sentenciar amb cinc gols en el tram final del partit.

Per la seva banda, el Cadet A, va caure per 0-4 a la pista del Vedruna Puigcerdà i és cuer de la classificació.

L’Infantil A va perdre per la mínima a casa contra L’Hospitalet Bellsport mentre que l’Infantil B va sumar la tercera victòria consecutiva després d’imposar-se al Ràpid Santa Coloma.

En ultim lloc, l Aleví A va empatar amb el Badalona  Futsal Iris, el líder, i es manté segon a sis punts, mentre que l’Aleví B va tornar a perdre.