L’Arrels s’ha quedat amb la mel als llavis i, la temporada vinent, continuarà competint a la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala. Després d’una temporada en què el Sènior A ha viscut en posicions d’ascens, l’equip de Sergi Saldaña va perdre l’últim partit, el decisiu, en el que s’ho jugava tot a cara o creu. L’enfrontament contra el Frederic Mistral s’havia convertit en una final, i l’Arrels va perdre per 2-5.

En un Pavelló del Bon Pastor ple de gom a gom, amb un ambient eixordador i amb la família Arrels al complet, amb jugadors de categories inferiors, famílies d’altres seccions, personal de l’Associació i junta directiva, el Sènior A va tenir un bon inici de partit, amb un gol molt matiner de David Alaball. Tot anava de cara, però

el Mistral va empatar i el gol va fer trontollar les estructures del Sènior A. En només cinc minuts, l’equip de Collserola va capgirar el resultat, situant un 1-3 que l’Arrels no va ser capaç d’eixugar.

En la segona part, al Sènior A no li van sortir les coses i, tot i que amb un empat, en tenia

prou per assolir l’ascens, el Frederic Mistral va situar un 2-4 al marcador quan quedaven només quatre minuts pel final.

En els minuts finals, l’Arrels atacava amb porter-jugador, però no va servir per a reduir les diferències.

Amb el xiulet final, decepció i tristor en la família Arrels. Llàgrimes i cares llargues, a la pista i la graderia, però també cors plens d’orgull per la temporada del primer equip, lluitant fins a l’últim minut per tornar a Tercera Divisió.

Amb la derrota, l’única de la temporada a casa, combinada amb la victòria del Sant Joan Despí a casa contra el Pallejà, es va consumar la decepció groga i blava. El Frederic Mistral, com a campió de grup, i el Sant Joan Despí són els dos equips que jugaran la temporada vinent a Tercera Divisió Nacional.

Per la seva banda, el Sènior B va tancar la temporada entre setmana, amb un triomf contra el Montsant B i ha acabat en quarta posició, mentre que el Sènior C es va imposar al Thotsala B en l’últim partit del curs.

Doble victòria en categoria juvenil. Victòria de prestigi del Juvenil A contra el Covisa Manresa, el líder, per tancar una campanya difícil mentre que el Juvenil B va guanyar l’AEE Montserrat C.

El Cadet A, amb el descens a segona consumat, va tancar la temporada amb un triomf per 3-1 contra el Cervelló, mentre que el Cadet B a la pista del Badalonès.

L’Infantil A, per la seva banda, va caure golejat contra l’AE Sant Andreu, mentre que l’Infantil B va perdre per la mínima contra el líder, el Maristes Rubí.

L’Aleví A, després d’una molt bona temporada en l’àmbit de resultats, ha acabat segon a cinc punts del líderel Badalona Futsal Iris i va tancar el curs amb un triomf contra l’AE Sant Andreu per 6-4 mentre que l’Aleví B va perdre per la mínima en l’última jornada contra el Montsant.