La temporada 22/23 del primer equip de futbol sala de l’AE FS Arrels va ser bona, però va acabar amb un mal regust de boca, després de deixar escapar l’ascens a Tercera Divisió Nacional en l’última jornada, en un partit de vida o mort.

Tot i la decepció, la coordinació esportiva ha decidit mantenir la confiança en el bloc que va ocupar places d’ascens durant tota la temporada i que va tenir-lo a tocar.

Per tant, Sergi Saldaña continua al capdavant de l’equip i viurà així la seva segona temporada al capdavant de l’Arrels. La plantilla no pateix grans canvis i, de fet, les úniques tres baixes són obligades per les circumstàncies. Miquel Llorach deixa l’equip per una lesió al genoll mentre que Victor Egea i Pau Garriga són baixa per motius laborals. De fet, Garriga jugarà amb el Sènior B la temporada 23/24.

I pel que fa a les altes, el Sènior A viurà el retorn de Ruben Cuesta, un jugador que ja havia jugat en dues etapes diferents a l’Arrels. Cuesta formava part del Juvenil que es va proclamar campió del seu grup a la Divisió d’Honor la temporada 2018/19, i després va jugar dues temporades en categoria sènior. Va marxar al final de la temporada 2020/21 i ara torna, dos anys després, per intentar assolir l’ascens a Tercera.

El Sènior A començarà la pretemporada el proper 5 de setembre i començarà la lliga el dissabte 14 d’octubre a la pista de l’Olesa.