La dinàmica del primer equip de l’Arrels ha canviat molt en les últimes setmanes i, ara, a set jornades pel final de la lliga, viu el millor moment de la temporada.

Aquest cap de setmana, l’equip que entrena Fran García s’ha situat a només sis punts de la zona d’ascens gràcies a una victòria molt important a la pista del Futsal Vilomara, segon classificat del grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana.

El Sènior A va aconseguir la tercera victòria consecutiva després d’una remuntada contra el Vilomara, que es va avançar dues vegades. Els locals van situar el 2-1 en el minut 38 i els dols de Pol Moreno i Àlex Jurado en un minut van capgirar el marcador, situant el 2-3 definitiu. Amb aquest triomf, l’Arrels és quart amb 35 punts, a només sis del Vilomara, que marca la zona d’ascens amb 41 punts.

Triomf del Sènior B que, després de quart jornades sense guanyar, es va imposar al Barceloneta Futsal Natació Sabadell B per 6-5, sobretot gràcies a una molt bona segona part.

En canvi, el Sènior C no va poder passar de l’empat contra l’Acció Sant Martí (2-2), segon classificat de la classificació.

En categoria juvenil, l’Arrels va perdre a la pista del Caldes, líder indiscutible amb 55 punts i que no ha perdut cap partit.

El Cadet A continua el seu bon ritme i aquest cap de setmana s’ha imposat per 6-0 a La Salle Gràcia. Aquest triomf el manté al capdavant de la classificació amb 50 punts. El Cadet B, per la seva banda, continua líder després l’empat a un contra el Jesuïtes El Clot, segon classificat a 8 punts de l’Arrels.

El Cadet C és tercer classificat després de guanyar per 4-1 a l’Institut Montserrat C. Els de Julio Ventura es van endur els tres punts després de remuntar el gol inicial dels visitants.

Doble derrota contra el líder

L’Infantil A va perdre per 1-4 a la pista del líder, el Santa Coloma, en un partit en què no va tenir cap opció, mentre que l’Infantil B va caure per 0-2 a la pista del Badalonès, que no perd des de finals de gener.

Per la seva banda, l’Aleví d’Àlex Jurado va perdre per 8-1 a la pista del Penya Esplugues, segon classificat.