Després de viure tota la temporada en posicions d’ascens, el primer equip de l’Arrels no té la intenció de deixar escapar l’oportunitat de pujar a Tercera Divisió Nacional. Per això, en el moment en què les coses s’han torçat una mica, l’equip que entrena Sergi Saldaña ha tret el millor de sí. Aquest cap de setmana, el Sènior A sortia a la pista del CEM Bon Pastor sabent que el Sant Joan Despí, segon classificat, havia empatat i que, per tant, amb una victòria podria tornar a ocupar una de les posicions privilegiades.

Per aquest motiu, el partit contra el Màgic Sants s’havia convertit en un partit encara més important, i es va notar des de l’inici, amb la intensitat i el ritme que un partit com aquest requeria. L’Arrels tenia clar que no podia deixar escapar aquesta oportunitat i ho va lluitar fins al final. Ivan Alaball va obrir el marcador, i el capità Eric Serra va desfer l’empat momentani que havien situat els locals al marcador, però quan els de Sants van empatar a dos, el neguit va omplir el CEM Bon Pastor.

En l’últim suspir

Però David Alaball, màxim golejador del Sènior A, va aparèixer i, quan faltaven nou segons per acabar el partit, va fer el gol de la victòria després d’una assistència d’Àlex Jurado. Una diana importantíssima, que pot valer un ascens, i que va desfermar l’alegria entre l’equip i el públic.

 

 

La jornada vinent, el Sènior A visita el RMSI-Sports Tremedal, mentre que el Frederic Mistral visita la pista del Sant Joan Despí.

Per la seva banda, derrota del Sènior B a la pista de l’AE Badalonès, que ha superat l’Arrels en la classificació, i triomf el Sènior C a la pista de La Clota, el cuer.

En categoria juvenil, el Juvenil A que entrena Fran García va veure tallada la seva bona ratxa amb un empat contra el Bosco Rocafort, i el Juvenil B es va imposar per 7-5 al Montseny B, que venia de guanyar dos partits seguits.

Doble victòria en categoria cadet. El Cadet A, cuer i que necessita sumar de tres en tres per somiar amb la salvació, va guanyar La Santa Molins 99 per 3-2 i té la permanència a cinc punts. Mentrestant, victòria també per la mínima del Cadet B a casa contra la Prosperitat.

L’Infantil A es va imposar per 3-1 a la Penya Esplugues, que encadenava tres triomfs, mentre que l’Infantil B va caure per la mínima contra el Ripollet C.

L’Aleví A es manté segon, a tres punts del líder després de golejar a la Penya Esplugues, mentre que l’Aleví B va caure contra la Penya Esplugues B.

Resultats del cap de setmana

Competició federada

Sènior A 3 – Màgic Sants 2

AE Badalonès 5 – Sènior B 1

La Clota 2 – Sènior C 4

Juvenil A 2 – Bosco Rocafort 2

Juvenil B 7 – Montseny B 5

Cadet A 3 – La Santa Molins 99 2

Cadet B 3 – Prosperitat 2

Infantil A 3 – Penya Esplugues 1

Infantil B 3 – Ripollet C 4

Aleví A 5 – Penya Esplugues 0

Penya Esplugues B 5 – Aleví B 2

Competició escolar

Futbol sala

Esportiu Claret 5 – Infantil B 4

Preinfantil A 0 – Bac de Roda 4

Preinfantil B 6 – Centre Compartir 3

Escola L’Estel 4 – Benjamí A 6

Vincit-Provençalenc 2 – Benjamí B 8

Pere Vergès 1 – Prebenjamí A 1

Montsant 2 – Prebenjamí B 4

SAFA Sant Andreu B 5 – Menudets A 14

Menudets B 8 – Fabra i Coats 8

Pere Vergès 2 – Menudets C 1

Fabra i Coats 9 – Menudets D 0

L’Aleví A – Fabra i Coats es jugarà el dimecres 26/04 a les 19:10 h.

L’Infantil A, l’Infantil femení i el Menuts A tenien jornada de descans.

Voleibol

Els Llorers 3 – Aleví 0

El Cadet tenia jornada de descans.