Activitats extraescolars

Col·legi Camí

L’AE FS Arrels té una àmplia oferta d’activitats extraescolars per a tot l’alumnat del Col·legi Camí.

Entenem que les activitats dutes a terme fora de l’horari lectiu, siguin esportives, lúdiques  o culturals, han de ser un espai on els infants puguin desenvolupar la seva educació i el seu creixement integral. Serveixen perquè l’infant adquiereixi actituds, hàbits i habilitats, i perquè trobi els seus interessos mentre crea i enforteix les seves relacions personals. Per aquest motiu, oferim activitats de diferent naturalesa per tal d’englobar els gustos, inquietuds i habilitats de tothom. 

Atenció personalitzada

L’Associació dona molta importància a la qualificació del personal que imparteix les activitats i acompanya l’alumnat. Els i les monitores de l’AE FS Arrels tenen una àmplia experiència i formació i, igual que les empreses especialitzades amb qui col·laborem, són properes, amb habilitats personals per acompanyar els infants i joves en el seu creixement personal i d’autoestima.

També entenem que, per a les famílies, és important la conciliació familiar, i per això oferim algunes de les nostres activitats durant la pausa de l’horari lectiu utilitzada per dinar.

OFERTA D’ACTIVITATS

ESPORTIVES CULTURALS DE LLEURE
Pàdel Deixa volar la creativitat Zumba i danses urbanes
Futbol sala Dibuix i còmic
Gimnàstica rítmica Disseny de videojocs
Patinatge artístic Escacs
Voleibol