La família de l’AE FS Arrels va viure un matí especial diumenge, amb la presentació oficial de la temporada 2023/24. En un matí assolellat i calorós, els i les esportistes de les quatre seccions de l’Associació van desfilar davant les seves famílies per donar el tret de sortida a la temporada.

Aquesta temporada, l’Associació compta amb 37 equips o grups de les diferents seccions: 26 de futbol sala, 6 de patinatge artístic, 3 de vòlei i 2 de gimnàstica rítmica. Tots, liderats pels entrenadors, entrenadores, delegats i delegades, van omplir el pati de l’Escola Arrels, on es van celebrar la presentació, per donar-se a conèixer davant les famílies i de les autoritats del districte de Sant Andreu que es van apropar per acompanyar els i les nostres esportistes.

El crit de “Volem pavelló!”, sempre present

El discurs del president de l’AE FS Arrels, Toni Castro, va servir que reivindicar, un any més, la construcció d’un pavelló al barri del Congrés-Indians, un equipament promès des de fa molts anys per tots els governs municipals que han ocupat l’Ajuntament de Barcelona, i tan necessari per al barri.

Després de la desfilada i els discursos, tots els equips i grups esportius es fan fer la foto oficial de la temporada.