El 10è Festival de Patinatge Artístic AE FS Arrels, celebrat diumenge 18 de juny al CEM Bon Pastor, va ser un èxit absolut. Amb l’actuació de les més de 80 patinadores i patinadors de la secció de patinatge artístic de l’Arrels, a més dels tres grups convidats, el públic va gaudir d’un gran espectacle.

El matí va començar molt emocionant, amb la marxa inicial que van fer tots els grups Arrels, seguida de les actuacions del grup del Col·legi Camí, una de les extraescolars de l’Associació en aquest centre, amb High School Musical, i de l’IPSE, amb el disc Salva’t, que narrava el naufragi d’un vaixell. Posteriorment, les famílies van comprovar la feina feta pel grup (Alícia en el país de las maravillas) i els tres quartets (Marionetas, Toy Story i Barbies) que han participat aquesta temporada al campionat Interescoles, organitzat pel Ceeb.

Homenatge als millors musicals

Després del descans, en què es va fer el sorteig de productes de patinatge artístic, va arribar el torn dels grups de la secció esportiva, amb les sis actuacions. El primer grup va ser el de les patinadores més petites, que van fer les delícies del públic amb El Rey León, seguides del grup de Grease, homenatjant el clàssic que van protagonitzar John Travolta i Olivia Newton-John. Matilda i Mary Poppins van ser les actuacions dels grups de 2n i 3r de Primària, i del grup de 4t i 5è de Primària, mentre que els dos grups de les grans (5è, 6è i ESO 1, i el grup ESO 2) van fer la seva interpretació de Mamma Mia i Chicago, un dels musicals més longeus de Broadway.

Abans de la marxa final, va ser el torn del grup d’extraescolar de l’Escola Timbaler del Bruc, amb Annie, i de Maria Ciudad i Maria Martín, amb exercicis individuals i en parella. Les dues patinadores de l’Arrels han pujat al podi en el Campionat de Barcelona, organitzat pel Ceeb.

 

 

Sorpresa de les entrenadores

I el punt més espectacular, un dels moments més especials, va ser la marxa final. Més de 80 patinadores i patinadors van omplir la pista del CEM Bon Pastor, amb les indumentàries dels musicals, i amb la sorpresa de les entrenadores Rocío Oller, Júlia Verdaguer i Carlotta Fabbri demostrant el seu talent sobre els patins.

El públic va gaudir, aplaudir i llorejar la feina de tots els i les esportistes participants, que un any més han treballat de valent per posar punt final a la temporada amb una festa d’alt nivell.