Després del 35è Trofeu Futbol Sala Arrels i del 10è Festival de Patinatge Artístic AE FS Arrels, a més de l’exhibició d’estiu de gimnàstica rítmica, és el torn de posar punt final a la temporada de la secció de vòlei de l’AE FS Arrels. I ho fa d’una manera especial: amb el 1r Trofeu Voleibol AE FS Arrels.

El voleibol ha estat l’últim esport que s’ha incorporat a la família Arrels, però és una de les seccions que ha crescut més ràpidament. L’AE FS Arrels va incorporar el vòlei la temporada 2021/22 i, en només dues temporades, s’ha passat d’un a dos equips i l’Associació ha tingut la necessitat d’incorporar una segona entrenadora, la Marina Malavía, per tal de gestionar i atendre correctament la necessitat dels equips i els esportistes.

És per això, per aquest èxit de la secció, que ha nascut el Trofeu de Vòlei AE FS Arrels, perquè l’exitosa temporada pugui acabar amb una festa.

El 1r Trofeu Voleibol AE FS Arrels serà dimarts 20 de juny a partir de les 18:30 h a les instal·lacions de l’Escola Timbaler del Bruc (l’entrada es farà pel c/ Emili Roca 1), lloc d’entrenament dels equips cadet i aleví. Les persones assistents podran gaudir de dos partits, un de cada equip de l’Arrels, i conèixer una mica més aquest esport en alça.

Podeu descarregar el cartell del trofeu clicant aquí.

Us hi esperem!