Dissabte 25 de maig, el primer equip de futbol sala de l’Arrels va tancar una temporada complicada amb un regust agredolç a la pista del Molins; dissabte 25 de maig, a més d’una temporada, va ser el final d’una etapa. Aquell partit contra el Molins va ser l’últim oficial de Josep Maria Pla, una llegenda del Futbol Sala Arrels, que penja les botes després de 26 temporades defensant els colors de l’Associació.

“Cada cop sóc menys jove”, diu, i assegura que després de ser orperat del genoll “cada cop em costa més aguantar el ritme i esforços d’una temporada sencera”.

Pla va començar amb vuit anys i marxa amb 33, després de tota una vida dedicada, amb passió, esforç i treball, al futbol sala. Ha jugat en totes les categories, tants escolars com federades, fins a arribar al Sènior A la temporada 2010/11. Al primer equip ha viscut grans moments però també decepcions com la temporada passada, quedant-se a les portes d’un ascens en l’última jornada.

Cada cop em costa més aguantar el ritme i esforços d’una temporada sencera

Alguns dels millors records, però, els té a les categories inferiors. “Amb el Prealeví vam quedar campions de Barcelona del Ceeb […] L’entrenador de l’equip era el meu tiet Jordi i això ho va fer tot més especial“, assegura Pla.

Un entrenador apassionat

Josep Maria Pla, però, també ha dedicat el seu temps i talent a l’AE FS Arrels com a entrenador. Entre les temporades 2007/08 fins a 2021/22 va dirigir equips de totes les categories, tant escolars com federats, transmeten no només els seus coneixements sinó el seu amor pels colors de l’Arrels. “Vaig intentar fer veure als meus jugadors que era un privilegi i un orgull poder vestir la samarreta de l’Arrels”, afirma Pla.

No canviaria la meva etapa a l’Arrels per res

“No canviaria la meva etapa a l’Arrels per res. He après moltíssim i m’ho he passat molt bé, com a persona, com a jugador i com a entrenador”, conclou Josep Maria Pla, que s’acomiadarà de les pistes al 36è Trofeu Futbol Sala Arrels.

Josep, has fet història a l’AE FS Arrels i et trobarem molt a faltar!