L’AE FS Arrels està d’enhorabona i és que avui, 1 de juny de 2023, estrenem nova pàgina web, una plataforma moderna i millorada que està dissenyada per ser més fàcil d’utilitzar i adaptada als dispositius mòbils i tauletes.
Amb un disseny renovat i una interfície àgil, la nostra nova pàgina web és més atractiva i intuïtiva que mai. Durant els últims mesos, hem treballat per millorar l’experiència d’usuari, amb un accés ràpid a la informació i una navegació fluida.

Una de les característiques destacades de la nova pàgina web és la seva adaptabilitat. Independentment del dispositiu usat per a la navegació, sigui un telèfon mòbil o una tauleta, es podrà accedir a tot el contingut de manera òptima.

Permet millorar el posicionament de l’AE FS Arrels a internet

A més, amb aquesta nova plataforma moderna, estem implementant les millors pràctiques perquè el nostre lloc web guanyi presència a internet, gràcies al treball posat en el SEO. Això significa que serà més fàcil trobar-nos i accedir al nostre contingut, ampliant el nostre públic i aconseguint el creixement de l’AE FS Arrels com a marca.

 

 

 

 

 

A la web trobareu informació sobre les quatre seccions esportives de l’AE FS Arrels, però també sobre totes les novetats al voltant de les activitats extraescolars i d’estiu que oferim als quatre centres educatius amb els que treballem, a més d’història i organització de l’entitat.

Us convidem a explorar la nostra nova pàgina web i a experimentar la seva funcionalitat millorada. Estem segurs que tindreu una experiència gratificant i trobareu tota la informació que busqueu de manera fàcil i eficient.
Esperem que la nova web de l’AE FS Arrels, creada per grup de treball format per Marta Cabré, responsable de comunicació de l’AE FS Arrels, Pilar Lozano, responsable d’administració i Anna Escobar, directiva i mare de dues patinadores de l’Associació, sigui del vostre grat.