Avui, 8 de març, Dia Internacional de la Dona, l’AE FS Arrels s’uneix a les reivindicacions d’arreu del mon que demanen la igualtat de drets de les dones, en tots els aspectes de la societat, entre ells, l’esport.

La nostra associacio es un dels referents esportius del barri del Congres-Indians i impulsa l’esport femeni des de les esportistes mes petites, i en tots els esports. Cada vegada son mes les nenes que formen part dels equips, tant escolars com federats, de futbol sala; a mes, aquesta temporada l’AE FS Arrels compta amb un equip infantil que competeix en categoria femenina de les lligues del Ceeb.

A mes de les seccions de patinatge artistic i gimnastica ritmica, tambe als equips de voleibol hi ha diverses noies que competeixen en igualtat de condicions amb els seus companys.

L’aposta, pero, no acaba amb les esportistes sino que l’AE FS Arrels impulsa tambe el coneixement de la dona en l’esport, i per aixo comptem amb entrenadores en les quatre seccions: futbol sala, patinatge artistic, voleibol i gimnastica ritmica.

Des de l’AE FS Arrels volem que el Dia Internacional de la Dona serveixi per visibilitzar la lluita que, dia rere dia, les dones, noies i nenes fan perque la igualtat sigui, d’una vegada per totes, una realitat, i que cap dona, noia o nena se senti discriminada pel fet de ser-ho.