El tram final de temporada serà apassionant pels equips de futbol sala que participen en la competició federada. El primer equip lluitarà, en les últimes quatre jornades de lliga, per aconseguir l’ascens a Tercera Divisió. El tram final de temporada del Sènior A està sent apassionant, immers de ple en la lluita per pujar de categoria.

Aquest diumenge, el primer equip de l’Arrels va golejar per 7-2 al Cornellà al CEM Bon Pastor per recuperar-se després de la derrota de l’última jornada. Amb aquest triomf, combinat amb la derrota del Futsal Vilomara, segon classificat, deixa l’Arrels a només tres punts de les posicions d’ascens.

La pròxima jornada, el Sènior A visita la pista del Baixsud Castelldefels el dissabte 4 de maig a les 16:15 hores.

El Sènior B també va aconseguir un triomf en la 22a jornada, després d’imposar-se a la Fundació Futbol Badalona per 2-4. L’Arrels va dominar el marcador en tot moment i així va obtenir la tercera victòria en quatre jornades. En canvi, el Sènior C no va poder passar de l’empat a la pista del Sunlife (4-4) i encadena quatre jornades puntuant.

El Juvenil va empatar a casa contra l’Eixample B en un partit molt ajustat, en que cap dels dos equips va aconseguir anar-se’n del marcador i marcar distàncies.

Els cadets continuen al seu ritme

Un gol de Pol Talens va donar el triomf al Cadet A a la pista de l’Estel Vallseca, un triomf important perquè acosta l’equip una mica més a l’objectiu: l’ascens a Primera. L’equip que entrena Guillem Esteve té ara 9 punts de marge amb només 12 per jugar-se. El Cadet B, per la seva banda, també va sumar els tres punts aquesta jornada amb la golejada a casa contra el Badalonès. L’equip d’Ignacio Arenales es va imposar per 5-1 i es manté líder amb 59 punts, 8 més que el segon classificat.

Per la seva banda, el Cadet C va perdre per la mínima (2-1) a la pista del Polaris Fortpienc tot i avançar-se en el marcador.

Doble victòria en categoria infantil. L’Infantil A va guanyar per 2-4 a la pista de L’Hospitalet Bellsport i encadena dues victòries, mentre que l’Infantil B va golejar el Santa Coloma Futsal, un rival directe, per 4-0.

Empat de molt de mèrit de l’Aleví contra el CET10, segon classificat. L’equip d’Àlex Jurado va empatar amb un gol de falta de Pol Bofill.

RESULTATS

COMPETICIÓ FEDERADA. J22

Sènior A 7 – Cornellà 2

Fundació Futbol Badalona 2 – Sènior B 4

Sunlife B 4 – Sènior C 4

Juvenil 3 – Eixample B 3

La Nova Esquerra 0 –  Cadet A 1

Cadet B 5 –  Badalonès B 1

Polaris Fortpienc 2 – Cadet C 1

L’Hospitalet Bellsport 2 –  Infantil A 4

Infantil B 4 – Santa Coloma B 0

Aleví 1 –  CET10 1

COMPETICIÓ ESCOLAR. J12 (FASE 2)

FUTBOL SALA

Cadet A 0 –  Institut Montserrat 1

Cadet B 1 –  Maristes Sant Joan 5

Aleví 1 –  Liceu Francès 11

Prealeví 2 – Col·legi Kostka 3

Sant Antoni Futsal 3 – Benjamí A 2

SAFA Sant Andreu 3 –  Benjamí B 2

Benjamí C 3 – Escola Londres 0

Prebenjamí A 5 –  Les Corts UBAE 5

Prebenjamí B 4 –  Escola Mallorca 2

Institució Montserrat 4 –  Menuts A 5

Prosperitat 0 – Menuts B 5

Menudets B 9 –  Maristes Sants-Les Corts 0

Montsant 10 – Menudets D 5

Menudets E 7 – Menudets A 3

El partit del Menudets C no es va jugar per incompareixènça del rival.

L’Infantil tenia jornada de descans.

VÒLEI

Cadet 3 – Josep Pla B 1

CV Sant Martí 2 – Aleví 1

L’Infantil tenia jornada de descans.