Viure en positiu i saber que al final del túnel hi ha llum ens fa diferents de tots aquells que pensen que cada vegada anem a pitjor. Ara, moltes persones, en lloc de lluitar per fer realitat les seves utopies, han perdut la fe en la humanitat. Tots i totes plegades podem treballar per fer de la nostra Associació un lloc d’esperança, i poder aconseguir que aquesta distopia es transformi en el somni d’acollir a cadascú amb les seves diferències, però per damunt de tot, que ens veiem com a PERSONES. Només quan confiem en els altres, podem connectar-hi per aconseguir donar el millor que tenim.

A la vida, com a un partit de futbol sala, fins a l’últim segon hem de mantenir l’esperança en canviar el resultat. Rendir-se no està en el vocabulari de les persones valentes. Amb esperança podrem sobreposar-nos als moments difícils que segur ens ajuden a continuar creixent i madurant. Martin Luther King deia: “Si sabés que el món acabaria demà, jo, avui encara, plantaria un arbre.”

Si celebrem tot el que ens va bé, podrem relativitzar, amb una visió positiva de la vida, tot el que ens cal millorar. La paciència ens esperona a comprendre que tot el que passa forma part d’un procés.

Per un any ple d’esperança, salut i èxits esportius i personals! Bon 2024!

Toni Castro
President AE FS ARRELS