Aquest diumenge s’ha celebrat la primera jornada del campionat Interescolar de patinatge artístic, amb la participació de gairebé 90 patinadores de l’AE FS Arrels.

Els grups d’Iniciació, Intermig 1, Intermig 2, Avançat i Perfeccionament, a més d’esportistes del grup de patinatge artístic de Timbaler del Bruc, han participat, juntament amb esportistes de La Salle Gràcia i l’Escola IPSE, en una gran jornada de patinatge artístic.

En una matinal assolellada, les patinadores dels grups grans han oferit les seves actuacions sota l’atenta mirada del jurat.

A la tarda ha estat el torn de les patinadores més petites de l’associació, dels grups Intermig 1 i Iniciació. Per a la gran majoria d’elles ha estat el debut en una competició individual. La seva il·lusió ha estat ben present entre les més petites, que han gaudit de valent del seu esport preferit.

La valoració de les entrenadores de la secció de patinatge artístic de l’AE FS Arrels, encapçalades per la coordinadora Rocío Oller, és molt positiva i consideren que ha estat una molt bona prova de foc per a les patinadores que participaran en el Pas de nivell del Ceeb, que se celebra el diumenge 3 de març al Poliesportiu Camp del Ferro.

La segona jornada de l’Interescolar es farà el diumenge 7 d’abril a l’Escola IPSE.