El primer equip de l’Arrels té aquest cap de setmana una nova oportunitat per apropar-se a l’ascens a la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Diumenge, en a jornada 22, l’equip que entrena Sergi Saldanya visita la pista del RMSI Sports-Tremedal, vuitè classificat que encadena quatre derrotes. Una jornada més, l’Arrels jugarà sabent què ha fet el Frederic Mistral, primer classificat amb només dos punts més que l’Arrels, i que aquesta jornada s’enfronta al Sant Joan Despí, tercer classificat.

El Sènior B vol trencar la mala dinàmica contra el Fort Pienc, mentre que el Sènior C visita l’Acció Sant Martí B amb la intenció de mantenir el bon moment després de guanyar quatre dels últims sis partits.

En categoria juvenil, el Juvenil A rep l’UBAE Les Corts amb la voluntat de continuar el bon moment de resultats, amb dues victòries i un empat en les últimes tres jornades. El Juvenil B, per la seva banda, visita dissabte al Montsant B.

El Cadet A vol aprofitar l’embranzida de l’última victòria el cap de setmana passat per aferrar-se a la permanència. Intentarà buscar una nova victòria contra el Sant Andreu de la Barca, sisè classificat amb el doble de punts que l’Arrels. Per la seva banda, el Cadet B visita al líder imbatut, el Club Gràcia B.

En categoria Infantil, l’Infantil A, que suma dues jornades sense perdre de manera consecutiva, enceta la jornada aquest dijous amb un partit important contra el Bosco Rocafort, un rival directe per la permanència. Mentrestant, l’Infantil B busca trencar la mala dinàmica contra l’AE Casp, cinquè classificat, però que ve de perdre l’últim partit.

Per la seva banda, l’Aleví A rep la Prosperitat-Everest, penúltim classificat, i buscarà no desenganxar-se del líder, el Badalona Futsal Iris amb tres punts més i que aquesta jornada també s’enfronta a un equip de la part baixa de la classificació. L’Aleví B, en canvi, intentarà aconseguir la victòria que se li resisteix des del mes de gener contra l’AE Sant Andreu B, que ocupa la sisena posició, però que encadena dues jornades sense guanyar.

Horaris del cap de setmana

Competició federada

Dijous 27/04

20:00h Bosco Rocafort – Infantil A

Dissabte 29/04

9:30h Cadet A – Sant Andreu de la Barca

10:15h Club Gràcia B – Cadet B

10:45h Aleví A – Prosperitat-Everest

11:15h Montsant B – Juvenil B

11:15h AE Sant Andreu B – Aleví B

11:30h Juvenil A – UBAE Les Corts B

15:00h Sènior B – Fort Pienc

 

16:00h AE Casp – Infantil B

17:00h Acció Sant Martí B – Sènior C

Diumenge 30/04

17:45h RMSI Sports-Tremedal – Sènior A

Aquest cap de setmana, la competicó escolar fa una aturada.