Amb el canvi d’horari, els dies més llargs i les temperatures pujant, el cap se’n va directe a l’estiu. És per això, que a l’AE FS Arrels ja hem obert les inscripcions per a les activitats d’estiu que estem preparant per als infants del barri.

Un any més, l’Associació es bolca amb els infants i joves del barri per oferir un casal d’estiu per a tots els gustos: Casal infantil i el Casal esportiu, en tres modalitats: futbol sala, patinatge artístic i multiesport. Del 25 de juny al 2 d’agost, infants i joves des d’I3 fins a 2n d’ESO podran gaudir d’unes setmanes d’esport, jocs, activitats musicals, jocs populars, una excursió setmanal… tot això i més en un ambient divertit i en molt bona companyia. Les inscripcions es tancaran a mesura que es completin els grups.

Més enllà del casal

A més, com cada any, coincidint amb la jornada intensiva, oferim el minicasal intensiu, tant a l’Escola Arrels (del 10 al 21 de juny, de 16 a 17 hores) com a l’Escola Timbaler del Bruc (del 5 al 21 de juny, de 15:30 a 16:30 hores).

I per completar l’oferta d’activitats d’estiu, tecnificació de patinatge artístic. Dirigida a les esportistes de la secció, es durà a terme de l’1 al 26 de juliol, de 18 a 20 hores dos dies a la setmana, en dos grups: des dels grups d’Iniciació fins a Avançat, i el grup de Perfeccionament.

Podeu trobar tota la informació a l’apartat d’activitats d’estiu de la nostra web.

Les inscripcions a totes les activitats són telemàtiques i es fan en aquest formulari.

Ja es pot demanar la beca de l’Ajuntament

L’AE FS Arrels és una entitat homologada per l’Ajuntament de Barcelona i, per tant, les famílies que ho necessitin poden demanar l’ajut del consistori per a la Campanya de Vacances’24. La sol·licitud es pot fer fins al 3 de maig. En aquest enllaç podeu trobar la informació i els requisits, i podeu presentar la vostra sol·licitud aquí.

Per sol·licitar l’ajut, primer cal fer la inscripció a l’activitat.