El Consell Plenari del Districte de Sant Andreu ha aprovat la proposta de Junts Sant Andreu perquè el govern del Districte de Sant Andreu encarregui el projecte executiu i iniciï les obres de construcció del Centre Esportiu Municipal Canòdrom durant aquest mandat.

Els grups de Comuns, Junts, Esquerra Sant Andreu, PP Sant Andreu i VOX han votat a favor de la moció d’inici d’obres del CEM Canodrom aquest mandat, una instal·lació molt necessària i reclamada des de fa 20 anys al Congrés-Indians.

El PSC Sant Andreu ha votat en contra “perquè per calendari és impossible”, però s’ha compromès a fer l’avantprojecte i encarregar el projecte executiu del CEM Canodrom en aquest mandat. També agendaran la reunió sol·licitada per l’AE FS Arrels amb el regidor d’esports David Escudé.

En el ple van intervenir el president de l’AE FS Arrels, Toni Castro, i el coordinador esportiu de l’entitat, Fran García.

Podeu veure l’aprovació de la proposta i l’intervenció dels membres de l’AE FS Arrels, en el nostre canal de Youtube.

Una reivindicació històrica i necessària

A l’AE FS Arrels tenim més de 400 esportistes de futbolProjecte del pavelló PAV3 del Canòdrom sala, patinatge artístic, vòlei i gimnàstica rítmica que mereixen entrenar i competir en una pista en condicions al barri. Estem farts de suspendre entrenaments, d’haver d’entrenar i jugar a l’exili, d’haver de deixar nens i nenes sense fer esport per falta d’espai.

El Congrés-Indians necessita amb urgència la construcció del Pavelló al Canòdrom (als terrenys de l’Ajuntament al Tennis Meridiana). Prou de promeses incomplertes amb l’esport i el lleure al Congrés-Indians. El barri demana un equipament esportiu necessari per escoles, AFAs, casals de gent gran, clubs esportius i altres col·lectius veïnals.

Volem pavelló!