La jornada 5 de la competició federada de futbol sala va tenir dues cares molt marcades pel que fa als equips de l’AE FS Arrels. Els tres equips de categoria sènior i el juvenil van perdre els seus partits, amb més o menys sort, mentre que els tres cadets, els dos infantils i l’equip aleví van aconseguir victòries importants.

En el grup 2 de la Divisió d’Honor, el Sènior A, entrenat per Sergi Saldaña, no va tenir un bon vespre dissabte a la pista de l’AECS L’Hospitalet. Els locals van dominar el marcador a la primera part, deixant sense opció l’Arrels. Els quatre gols dels germans Alaball no van servir per aconseguir la remuntada. Dissabte 18 a les 18:45 hores, el Sènior A rebrà el Futsal Vilomara, segon classificat, al CEM Bon Pastor i intentarà recuperar el camí de la victòria.

Tot i situar-se amb un 3-1 al minut 24 de partit, el Sènior B va perdre el primer partit de la temporada per 3-5 després de la remuntada del CET10 mentre que el Sènior C va caure per 5-2 a la pista de Les Glòries 2014.

Per la seva banda, el Juvenil que entrena Fran García va perdre per 11-5 a la pista de l’Alcoletge. Tot i que sempre va anar per darrere en el marcador, els locals van ampliar l’avantatge en els últims minuts amb tres gols que van deixar un marcador molt pompós.

Les bones notícies, a la base

Les alegries de la jornada, però, van arribar amb les categories inferiors.

Una jornada més, triple victòria en categoria cadet. El Cadet A es va imposar per 6-3 al Thau en un partit en què va ser el clar dominador. El Cadet B també va guanyar el seu partit. En aquest cas, l’equip d’Ignacio Arenales va golejar per 10-0 al Badalona Futsal Iris D. Ara mateix, l’equip d’Arenales és el màxim golejador amb 40 gols i el menys golejat, ja que no ha encaixat encara cap gol. El Cadet C, per la seva banda, va guanyar 3-0 al Montsant i continua també en un molt bon moment de forma.

L’Infantil A va tornar a guanyar després de dues derrotes consecutives, mentre que l’Infantil B de Marc Sánchez es va imposar per 3-1 a l’Alzina.

I en un partit molt disputat, l’Aleví va superar el Montcada per 2-4.