El primer equip de l’AE FS Arrels va aconseguir aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada a la Divisió d’Honor de futbol sala. Ho va fer a la pista del Badalona Futsal Iris, on es va imposar per 2-5 gràcies, sobretot, als gols aconseguits en la segona part. Amb aquest triomf, l’equip que entrena Sergi Saldaña agafa embranzida a la classificació, i ja és setè. El pròxim partit del Sènior A és dissabte 4 de novembre a les 17:45 hores, quan rebrà la visita de l’AE Xarxa Horta al CEM Bon Pastor.

Per la seva banda, el Sènior B no va poder passar de l’empat contra l’AE Badalonès mentre que el Sènior C es va imposar al Montseny B.

En categoria juvenil, l’Arrels és el tercer classificat de la Divisió d’Honor gràcies a una nova victòria, aquest cop contra el Jesús Maria, a qui va superar clarament per 2-5.

I triple victòria, una jornada més, en categoria cadet. El Cadet A, entrenat per Guillem Esteve, no va donar opció a L’Hospitalet Bellsport, a qui va golejar per 13-2. Menció especial per a Pau Márquez, autor de cinc gols del Cadet A, que és líder amb tres victòries en tres partits. També es líder amb nou punts de nou el Cadet B, que es va imposar amb claredat a la pista del Santa Coloma Futsal. El Cadet C, que va perdre en la segona jornada, va tornar a guanyar i ara és quart, gràcies a la victòria per 9-0 contra el Jesuïtes El Clot.

L’Infantil A, per la seva banda, va perdre per 1-4 a cada contra el Club Gràcia Futbol Sala, igual que l’Infantil B, que no va poder puntuar contra l’AE Coret.

L’Aleví, per la seva banda, sí que va guanyar. Ho va ser a la pista del Club Gràcia Futbol Sala per 2-5 i ja suma sis punts.

 

RESULTATS

FUTBOL SALA. JORNADA 3 FCF

Badalona Futsal Iris 2 – Sènior A 5

Sènior B 4 – AE Badalonès 4

Montseny B 3 – Sènior C 5

Jesús Maria 2 – Juvenil 5

Cadet A 13 – L’Hospitalet Bellsport B 2

Santa Coloma Futsal 0 – Cadet B 5

Cadet C 9 – Jesuïtes El Clot B 0

Infantil A 1 – Club Gràcia Futbol Sala 4

Infantil B 2 – Coret AE 4

Club Gràcia Futbol Sala 2 – Aleví 5

JORNADA 2 CEEB

FUTBOL SALA

Escola Grèvol 7 – Cadet A 3

Pere Vergés 15 –  Cadet B 1

Infantil 2 –  Institut Barri Besòs 5

Escola La Concepció 5 – Aleví 6

Esportiu Claret 2 – Prealeví 0

Benjamí B 4 – Escola Pia Sant Antoni Verd 1

La Sedeta 5 – Benjamí C 4

Escola Grèvol 6 – Prebenjamí A 2

Escola Sadako 9 – Prebenjamí B 1

Menuts B 11 –  Vincit-Provençalenc B 4

Menudets A – Menuts A

EFS Prosperitat 0 – Menudets B 5

Menudets D 1 – EFS Vesuvi 12

El Menuts A i el Menudets A tenien els seus partits ajornats i van disputar un amistós.
El Benjamí A i el Menudets C tenien jornada de descans.

VOLEI

Cadet 0 – Sandor 3

Infanta Isabel d’Aragó 3 – Infantil 0

Sagrat Cor Sarrià 3 – Aleví 0