Hem acabat la quarta setmana de casal d’estiu AE FS Arrels i cada cop som més a prop de l’últim dia, el dia dels comiats fins al mes de setembre.

Aquesta setmana, els infants i joves que participen en les diferents modalitats del casal, han conviscut amb l’onada de calor que hi ha hagut a Catalunya, i han hagut de fer mans i mànigues per combatre la calor com han pogut.

Evidentment, les piscines i l’aigua han tingut una gran presència en el dia a dia de tots els grups, perquè estar en remull era la millor manera de conviure amb la calor.

Els grups d’infantil i del Timbaler del Bruc han viatjat a l’Amazones, una zona on la natura ens regala paisatges i animals preciosos. Hem conegut espècies animals que conviuen a la selva i ens hem atrevit a plasmar-ne algunes amb les nostres mans i peus. La sortida d’aquesta setmana ha estat molt divertida i molt cansada. Els més menuts i menudes del casal van anar al Boting Park Badalona: salts, tombarelles, curses sobre llits elàstics… Van acabar esgotats i esgotades, però es van divertir molt!

Els grups del casal esportiu han continuat amb els entrenaments i tornejos habituals de casa setmana, i aquesta setmana han viscut una de les sortides estrelles: Illa Fantasia! Els infants i joves van passar una jornada sencera al parc aquàtic de Vilassar de Dalt per riure, banyar-se, llençar-se pels tobogans i, sobretot, fer més suportable la calor!

Podeu veure més imatges de la quarta setmana del casal d’estiu als següents enllaços:

Quarta setmana Casal d’estiu Arrels

Casal d’estiu Timbaler del Bruc