Cinc futbolistes de l’AE FS Arrels han estat inclosos en les llistes de les seleccions comarcals catalanes que participen en el Campionat Comarcal de futbol sala base, que es disputarà al desembre. És una convocatòria per al primer entrenament de les seleccions comarcals, que es faran el diumenge 12 de novembre a la tarda en diverses ubicacions.

Els jugadors de l’Infantil A federat Èric Salmerón i David Suescun han estat convocats amb la selecció del Barcelonès Centre categoria Infantil masculí, per a l’entrenament que es farà a la Pista Poliesportiva Municipal La Palmera, de Barcelona.

Per la seva banda, la jugadora de l’Infantil B Noa Forné ha estat convocada per la selecció del Barcelonès en categoria Infantil femení per a l’entrenament al Pavelló La Bastida de Santa Coloma de Gramenet.

I Aitor Piedra i Pol Bofill, jugadors de l’Aleví federat, han entrat a la convocatòria de la selecció masculina aleví del Barcelonès Centre. L’entrenament serà al Pavelló Poliesportiu Municipal Creueta del Coll de Barcelona.

Des de l’Associació, celebrem la convocatòria dels nostres futbolistes i esperem que gaudeixin de l’experiència!

Enhorabona als cinc!