El primer equip de l’AE FS Arrels sembla que ha agafat embranzida en la Divisió d’Honor de futbol sala. El Sènior A encadena ja dues victòries, després de golejar aquest dissabte el Xarxa Horta per un clar 6-1. Els visitants es van avançar en el minut 9, però l’equip de Sergi Saldaña va remuntar per acabar enduent-se tres punts que l’acosten a les posicions d’ascens. Ara mateix, és quart. La pròxima jornada, l’Arrels visitarà la pista de l’AECS L’Hospitalet que, amb 7 punts, els mateixos que el Sènior A, ocupa la cinquena posició. Serà dissabte 11 a les 20:30 hores.

El Sènior B es manté invicte després de guanyar aquest cap de setmana a La Unión C mentre que el Sènior C, que entrena Miguel García, no va poder passar de l’empat contra la Muntanyesa.

Per la seva banda, el Juvenil va perdre el seu primer partit de la temporada contra el Covisa Manresa, en un partit complicat, però que l’Arrels va lluitar fins al darrer instant.

En categoria cadet, bona jornada un cop més. El Cadet A de Guillem Esteve es manté líder del seu grup a la segona divisió gràcies a un gol del porter Pau Salmerón en el darrer segon. El Cadet B també continua liderant la classificació gràcies al ple de victòries aconseguit en les quatre primeres jornades i, també, al fet de no haver rebut encara cap gol en contra. Aquest cap de setmana, l’equip que entrena Ignacio Arenales, va golejar el Montsant per 9-0. I el Cadet C, que entrena Julio Ventura, també es va imposar per 1-4 a l’Hortal Futsal C.

L’Infantil A no va poder puntuar a la pista del Ràpid Santa Coloma mentre que l’Infantil B va guanyar a la pista del Babar.

L’Aleví, per la seva banda, va perdre per 1-6 a casa contra l’UBAE Les Corts.