Hem posat punt final a la primera setmana de casal d’estiu AE FS Arrels. Els grups del casal d’estiu al Timbaler del Bruc com els d’infantil i l’esportiu (en les tres modalitats: futbol sala, patinatge artístic i multiesport) han viscut una setmana apassionant en què no han parat de fer coses!

Acompanyats dels monitors i monitores, els infants i joves han jugat a jocs tradicionals, han fet entrenaments de futbol sala, patinatge artístic, bàsquet, voleibol… A cap dels grups han faltat els tallers manuals, i els més menuts i menudes han treballat i après molt sobre el Pol Nord, on hem viatjat amb la nostra amiga Júlia! I per fer passar la calor, tots els grups s’han remullat a les piscines! A més, els grups del casal esportiu han gaudit de la piscina de Can Dragó per refrescar-se!

Dues sortides per divertir-se i aprendre

Els infants i joves dels grups del casal esportiu Arrels, a més, van gaudir d’una jornada especial al Parc d’Atraccions Tibidabo, on van triar i remenar entre les atraccions com el Tren de la mina, les cadires voladores, la sala dels miralls o la muntanya russa, enter moltes altres. Atraccions per a tots els gustos i edats!

I divendres va ser el torn dels grups d’infantil i del Timbaler del Bruc, que van visitar Granja Aventura Park. Allà van poder veure, tocar i donar menjar a diferents animals, com els porcs, les gallines, els conills… i fins i tot una serp!

Gran varietat d’activitats esportives, físiques i de lleure per gaudir de l’estiu!

Podeu veure més imatges de la primera setmana del casal d’estiu als següents enllaços:

Primera setmana Casal d’estiu Arrels

Casal d’estiu Timbaler del Bruc